Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Matiz

|
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 2:40 am Temat postu: |
|
|
|
no ciekawe widoki. Po weekendzie mam nadzieje przedstawie fotki z Rakonia lub Trzydniowiańsiego albo Starobociańskiego na pewno nikt chętny ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
LeBoucher

Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 992 Skąd: macie takie fajne swetry?
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 11:28 am Temat postu: |
|
|
|
Matiz napisał: | no ciekawe widoki. Po weekendzie mam nadzieje przedstawie fotki z Rakonia lub Trzydniowiańsiego albo Starobociańskiego na pewno nikt chętny ?  |
Z Rakonia masz rzut beretem na Wołowiec. Podejdź, bo warto  _________________ http://www.oknafenix.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Matiz

|
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 12:03 pm Temat postu: |
|
|
|
no to obowiązkowo a ten ... ma ktoś raki pożyczyć ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jakozak
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2012 3:32 pm Temat postu: czemu nie |
|
|
|
Chętnie bym uprawiała, gdybym mogła dojść do tych gór piechotą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
LeBoucher

|
Wysłany: Czw Lut 16, 2012 7:36 pm Temat postu: |
|
|
|
Matiz napisał: | no to obowiązkowo a ten ... ma ktoś raki pożyczyć ?  |
a umiesz wiązać paskowe? teraz już takich nawet nie sprzedają  _________________ http://www.oknafenix.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Matiz

|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 8:24 pm Temat postu: |
|
|
|
paskowe wypożyczają jeszcze nie jest to tak archaiczny sprzęt ale wypożyczyłem w zakopcu koszykowe. 20 zł za dobę.
No ale ... jak już byłem w tatrach to coś naskrobię. Jak przyjechaliśmy to na nastepny dzień była już 3 lawinowa wiatr nie zmienił się mimo naszych nadzieji ... wiało bardzo, bardzo i jeszcze raz bardzo wyszliśmy na grzesia, a dalej to nie szło bo nic nie było widać z powodu zamieci. śniegu przybywało w trakcie dnia, a zamiecie powodowały zasypywanie naszych śladów w trybie natychmiastowym no i nie odważyliśmy się iść dalej na rakoń bo to się mijało z celem. Przeszliśmy się kawałek wyżnią chochołowską zielonym szlakiem. Śniegu tam po pas więc było co torować ;D całkiem przyjemny spacer
Chciałbym wam pokazać jakieś zdjęcie ale nie zrobiłem ani jednego
pozdro  |
|
Powrót do góry |
|
 |
LeBoucher

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
B3

|
Wysłany: Sro Lip 20, 2016 1:02 pm Temat postu: |
|
|
|
[Tatry 29- 01.08 ]
Cześć , szukam chętnych wyjazd w Tatry. Planuje zrobić: Orla Perć lub jej cześć Zawrat- Kozi Wierch, Czerwone wierchy lub coś innego również niesamowitego. Więcej szczegółów priv  |
|
Powrót do góry |
|
 |
1dorota
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2017 11:02 pm Temat postu: stok dla początkujących |
|
|
|
w tym roku planujemy z chłopakiem pojechać gdzieś na tydzień na narty. Obydwoje jesteśmy początkującymi gdzie w okolicach Zakopanego najlepiej się wybrać na narty? może ktoś polecić jakiś stok dla początkujących? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iro
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2017 8:12 pm Temat postu: Re: stok dla początkujących |
|
|
|
1dorota napisał: | w tym roku planujemy z chłopakiem pojechać gdzieś na tydzień na narty. Obydwoje jesteśmy początkującymi gdzie w okolicach Zakopanego najlepiej się wybrać na narty? może ktoś polecić jakiś stok dla początkujących? |
Jeśli okolica Zakopanego to zdecydowanie Białka Tatrzańska. Jeśli warunki pogodowe się utrzymają to najlepiej pojechać po feriach zimowych bo to bardzo popularny osrodek, a jednocześnie jedna z najlepszych stacji narciarskich w Polsce. Moim zdaniem jedyną wadą Białki to brak trudnych tras, za to to bardzo fajne miejsce do nakuki, poza tym całą miejscowość jest dość dobrze zorganizowana na potzeby narciarzy. Jakoś czas temu usłyszałem hasło ze największą zaletą Zakopanego jest to, ze jest blisko Białki i dużo w tym prawdy niestety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|