Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
vn800
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 8:35 pm Temat postu: WOŚP - Knurów umieralnia |
|
|
|
WOŚP - i tak sobie myślę - czy nasze miasto jest jak ta umieralnia - żeby w naszym kilkudziesięciotysięcznym mieście nie można zorganizować orkiestry - kpina gdyby nie Bogdan i jego grupa biegaczy którą serdecznie pozdrawiam i jak tradycja każe będę ich witać na Woodstocku - i uściskam rękę JURKA, nie można zorganizować jakiegoś koncertu - czy światełka do nieba - masakra jak to mówi mój przyjaciel.... jest mi wstyd za ekipę rządzącą gdyby nie wolontariusze przy kościołach czy chodzących po mieście i TVP2 nie wiedziałbym ze jest WOŚP 23 -------- MASAKRA -------- |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arc

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 8:58 pm Temat postu: |
|
|
|
tak się widać interesujesz życiem miasta w którym przyszło Ci umierać ...
pozdr
arc _________________ oj jo jo jo joj !
Reklama ---- arttelekom.pl ---- iknurow.pl ----- |
|
Powrót do góry |
|
 |
vn800
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 9:00 pm Temat postu: a co |
|
|
|
arc napisał: | tak się widać interesujesz życiem miasta w którym przyszło Ci umierać ... |
a działo się coś panie z plakatu, chyba ze coś mi umknęło - puste ulice, brak oświetlenia na starym mieście - halo proszę mnie oświecić - jakie były atrakcje w naszym mieście - czy finanse wykorzystane na kampanie nie zezwoliły zorganizować czegokolwiek ???? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xander_cage

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 9:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Z jakiej planety się urwałeś?? _________________ ... Welcome to the Xander Zone ...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
chopper5

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Xander_cage

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 9:26 pm Temat postu: |
|
|
|
chopper daj spokój i tak za chwile vn800 będzie sapał, że w sumie to kicha, było bez plakatów, nikt nie głosił na FB, nikt nic nie wiedział i w ogóle zmienić władzę a no i CK do d... się nadaje...
 _________________ ... Welcome to the Xander Zone ...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
arc

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 9:33 pm Temat postu: Re: a co |
|
|
|
vn800 napisał: | arc napisał: | tak się widać interesujesz życiem miasta w którym przyszło Ci umierać ... |
a działo się coś panie z plakatu ... |
o kolego ... ja Cię ravzej nie obrażałem _________________ oj jo jo jo joj !
|
Powrót do góry |
|
 |
vn800
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 10:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Xander_cage napisał: | chopper daj spokój i tak za chwile vn800 będzie sapał, że w sumie to kicha, było bez plakatów, nikt nie głosił na FB, nikt nic nie wiedział i w ogóle zmienić władzę a no i CK do d... się nadaje...
 | nie czapki z głów-rzeczywiscie DZIAŁO SIE....zwracam organizatorom honor-----działo sie na wyspie...oj działo.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
vn800
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 10:06 pm Temat postu: Re: a co |
|
|
|
arc napisał: | vn800 napisał: | arc napisał: | tak się widać interesujesz życiem miasta w którym przyszło Ci umierać ... |
a działo się coś panie z plakatu ... |
o kolego ... ja Cię ravzej nie obrażałem | a kto cie panie kolego obraża-jeszcze nie tak dawno twoje zdjecie witało zegnało na drodze do gleivitz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
vn800
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 10:07 pm Temat postu: |
|
|
|
Xander_cage napisał: | chopper daj spokój i tak za chwile vn800 będzie sapał, że w sumie to kicha, było bez plakatów, nikt nie głosił na FB, nikt nic nie wiedział i w ogóle zmienić władzę a no i CK do d... się nadaje...
 | nie sadzilem ze z ambony sie dowiem gdzie co i jak.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xander_cage

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 10:14 pm Temat postu: |
|
|
|
vn800 napisał: | Xander_cage napisał: | chopper daj spokój i tak za chwile vn800 będzie sapał, że w sumie to kicha, było bez plakatów, nikt nie głosił na FB, nikt nic nie wiedział i w ogóle zmienić władzę a no i CK do d... się nadaje...
 | nie czapki z głów-rzeczywiscie DZIAŁO SIE....zwracam organizatorom honor-----działo sie na wyspie...oj działo.... |
Oooo kolega sarkastycznie do tematu podchodzi... Daruj sobie chłopie, siedź dalej 24h przed kompem i hejtuj wszystko w koło, miej swój maleńki świat i bądź z siebie dumny. Jesteś the best!!! _________________ ... Welcome to the Xander Zone ...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xander_cage

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 10:17 pm Temat postu: |
|
|
|
vn800 napisał: | Xander_cage napisał: | chopper daj spokój i tak za chwile vn800 będzie sapał, że w sumie to kicha, było bez plakatów, nikt nie głosił na FB, nikt nic nie wiedział i w ogóle zmienić władzę a no i CK do d... się nadaje...
 | nie sadzilem ze z ambony sie dowiem gdzie co i jak.... |
Sądząc po edycji postu chyba załapałeś że jednak coś się działo... _________________ ... Welcome to the Xander Zone ...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
krzysiu
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 10:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Ale Orkiestra mogła być zorganizowana na nowo wyremontowanym kręgu pod Gwarkiem,kiedyś było w parku a teraz co? |
|
Powrót do góry |
|
 |
arc

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 10:54 pm Temat postu: |
|
|
|
Krzysiu ,
jeszcze się taki nie urodził ...
z pewnością Ci co chcieli nie narzekali. Było ciepło, przytulnie, miło choć trochę czasami głośno
pozdr
arc _________________ oj jo jo jo joj !
|
Powrót do góry |
|
 |
radny
|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 12:57 am Temat postu: |
|
|
|
To jest od kilku już lat, zamierzona polityka władz samorządowych naszego miasta, zmarginalizować Finał w Knurowie. Począwszy od samego podejścia do tego przedsięwzięcia przez Centrum Kultury, Przeglądu Lokalnego i samego Prezydenta, który powinien rozliczać CK z efektów ich pracy dla mieszkańców. Bo nic w nas się nie zmieniło...chcemy w dalszym ciągu pomagać, tylko musimy mieć do tego stworzone warunki i możliwości czyli ciekawa oferta i tak już ktoś już napisał...o Finale dowiedziałem się z mediów ogólnokrajowych. Knurów bezbarwny... Ktoś może napisać, że nie jest to zadanie miasta, to pytam, a co nim jest?
Wyremontowaliśmy krąg przy dawnym Komu Kultury, pytam dla kogo? dla pani, która ma tam swój biznes, czy dla mieszkańców?
CK jest dla mieszkańców, a nie odwrotnie?
Panie Prezydencie Rams, Surówka...macie nieudolne kierownictwo CK, ludzi pozbawionych kreatywności i...chęci do pracy!
To nie tylko się o tym mówi, ale to już jest bardzo widoczne w naszym mieście!
Życzę w dalszym ciągu dobrego samopoczucia... oby tylko pracować od pierwszego do pierwszego. Chciałbym pracować i nie być rozliczanym z efektów swojej pracy! Żyć nie umierać... pracować w CK w Knurowie  _________________ Lubię ludzi:-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|