Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
polanski88
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2014 11:48 am Temat postu: |
|
|
|
Nie wiem skąd wziął się ten manager, ale wydaje się być osobą najlepiej przygotowaną ze wszystkich kandydatów w tym okręgu. Ludzie startujący z Komitetu Wyborczego Wspólnie dla Knurowa, nie potrafią nic sami napisać od siebie. Ich jedyną dewizą jest to, że startują z dobrym gospodarzem czyli Adamem Ramsem. Ja czegoś takiego nie biorę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
subim

|
Wysłany: Pon Lis 10, 2014 1:13 pm Temat postu: |
|
|
|
polanski88 napisał: | Nie wiem skąd wziął się ten manager, .... |
"manager" by mi umknął, "menager" razi me oczy  _________________ - Poruczniku Drebin, czy pan wie, że miasto opanowały pawiany???
- To chyba wina wyborców. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Żaneta
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2014 3:10 pm Temat postu: |
|
|
|
Część osób tutaj trochę za bardzo najeżdża na Pabla. Ja wiem, że wyraził się może mało elegancko, ale któż z nas nazywa wiecznie podpitych, nieciekawie pachnących, przybrudzonych, klnących okropnie panów dżentelmenami lub Szanownymi Wyborcami. Nie wiem czy dla tych osób określenie "żul" jest obraźliwe, może kiedyś zapytam
Natomiast wzajemne zrywanie swoich plakatów, to bardzo brzydka zagrywka. Jakaś nieładna ta tegoroczna kampania, dobrze, że za 6 dni wybory. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PIRANHA
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2014 8:58 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie mogę się zgodzić by kandydat na radnego wyzywał swoich wyborców od żuli, zarzucał innym Bóg wie co a sam widział się jako zbawce Polski. Wszędzie szukał szpiegów itp. I prowadził tu agitacje nie podpisując się pod nią. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marcin siekiera
|
Wysłany: Pon Lis 10, 2014 10:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Najlepszą kampanię robi Zgoda i Przyszłość, te ich bilboardy w Szczygłowicach przyciągają sporo ludzi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadek_Niejadek
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2014 3:01 am Temat postu: |
|
|
|
PIRANHA napisał: | Nie mogę się zgodzić by kandydat na radnego wyzywał swoich wyborców od żuli, zarzucał innym Bóg wie co a sam widział się jako zbawce Polski. Wszędzie szukał szpiegów itp. I prowadził tu agitacje nie podpisując się pod nią. |
Bez przesady. Taka wyuzdana grzeczność aż mdli.
Na marginesie nikt nikomu praw wyborczych nie odbiera. Co nie zmienia faktu, że korzystanie przez kandydata na radnego z usług trunkowych dżentelmenów jest z pewnością mało profesjonalne. Powiem więcej dla mnie sporym nietaktem jest wykorzystywać bardzo trudne położenie tych ludzi i wkręcać ich w swoją kampanię. Podobnie jak czepianie się Pabla bo nazwał rzeczywistość po imieniu.
A przy okazji czy ktoś wie z którego okręgu startuje Marek Jurek? Plakaty widziałem, ale z samochodu nie doczytałem z jakiego okręgu startuje. Poważnie, plakaty Marka Jurka widziałem  _________________ Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare! |
|
Powrót do góry |
|
 |
sensey

|
Wysłany: Sro Lis 12, 2014 6:28 am Temat postu: |
|
|
|
Co by nie wybrać, zawsze ta sama banda, obiecują, obiecują, ale na te obiecanki to pieniądze chyba z rękawa wyciągną  |
|
Powrót do góry |
|
 |
OK
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2014 8:44 am Temat postu: |
|
|
|
Tadek_Niejadek napisał: |
A przy okazji czy ktoś wie z którego okręgu startuje Marek Jurek? Plakaty widziałem, ale z samochodu nie doczytałem z jakiego okręgu startuje. Poważnie, plakaty Marka Jurka widziałem  |
Pewnie chodziło o:
http://wybory.miastoknurow.pl/kandydaci/mateusz-malyjurek
Nie jest to najlepsza kampania ale "pierwsze koty za płoty".
W pierwszym plakacie błąd a w drugim wizualnie mogłoby lepiej.
KWW OK
Krystian Gaczorek |
|
Powrót do góry |
|
 |
PIRANHA
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2014 10:51 am Temat postu: |
|
|
|
marcin siekiera napisał: | Najlepszą kampanię robi Zgoda i Przyszłość, te ich bilboardy w Szczygłowicach przyciągają sporo ludzi  |
? które bilbordy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
moron

|
Wysłany: Sro Lis 12, 2014 12:12 pm Temat postu: kiełb.... tzn zapalniczka wyborcza |
|
|
|
jak idzie o kampanie to właśnie znalazłem w skrzynce na listy "upominek" w postaci koperty zaadresowanej odręcznie (czyżby przejaw zaangażowania?)
z ulotką kandydata i ku wielkiemu zaskoczeniu zapalniczką
treść ulotki średnio do mnie trafia..... ale ta zapalniczka....już wiem komu oddam głos, w końcu ktoś kto myśli o innych _________________ I didn't expect the Spanish Inquisition. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadek_Niejadek
|
Wysłany: Czw Lis 13, 2014 12:00 am Temat postu: |
|
|
|
OK napisał: | Tadek_Niejadek napisał: |
A przy okazji czy ktoś wie z którego okręgu startuje Marek Jurek? Plakaty widziałem, ale z samochodu nie doczytałem z jakiego okręgu startuje. Poważnie, plakaty Marka Jurka widziałem  |
Pewnie chodziło o:
http://wybory.miastoknurow.pl/kandydaci/mateusz-malyjurek | Hehe, dobre
To był plakat Marka Jurka – prezesa Prawicy Rzeczypospolitej. Doczytałem, Marek Jurek nigdzie nie kandyduje. Tak się więc zastanawiam jaki jest sens kleić słupy chłopem który nic wspólnego z Knurowem nie ma i nigdzie nie kandyduje. A widziałem dosłownie całe słupy ogłoszeniowe nim były obklejone. W mojej ocenie Prawica RP słabo jakoś tę kampanie prowadzi. Za dużo prezesa a za mało najważniejszego – kandydatów Prawicy RP. _________________ Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|