Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plumowski
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 11:10 am Temat postu: Baner reklamowy |
|
|
|
Czy tylko mnie irytuje ta reklama? Nie dla adresu; temat dałem dla żartu.
Ile mam dołożyć do utrzymania serwisu, aby nie było w tym miejscu reklam? _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bystryyy
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 11:19 am Temat postu: |
|
|
|
Nie, nie tylko Ciebie tym bardziej w takim miejscu, przy mojej rozdzielczości ekranu miałem wyświetlane wszystkie pod fora a teraz muszę scrollować...
Poza tym, czy przypadkiem regulamin ogłoszeń nie powinien wykluczyć tego typu rzeczy..? |
|
Powrót do góry |
|
|
Plumowski
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 11:23 am Temat postu: |
|
|
|
Bystryyy napisał: | Nie, nie tylko Ciebie tym bardziej w takim miejscu, przy mojej rozdzielczości ekranu miałem wyświetlane wszystkie pod fora a teraz muszę scrollować...
Poza tym, czy przypadkiem regulamin ogłoszeń nie powinien wykluczyć tego typu rzeczy..?
|
Pal licho, niech będzie, ale przez toto w tym miejscu zajęte jest 1/3 ekranu.
czyżby ktoś wyszedł z złożenia, że najważniejsza jest kasa? _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka1204
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 11:26 am Temat postu: |
|
|
|
Panowie zaraz zostaniecie zbanowani a temat usunięty.
O to samo pytałem wczoraj wieczorem, temat zniknął w przeciągu dwóch minut góra a moje konto zostało zbanowane
Piszę to ja szanowny Adminie, MAVER z konta dziewczyny.....
Więc jak widać są tu równi i równiejsi, na ogłoszeniach się tępi ogłoszenia " komercyjne " a tu pewnie jakiś znajomy pana Marka sobie może baner wrzucić bez żadnych pytań/ogłoszeń na forum.
Jak widać są równi i równiejsi.
Ale panowie Bystry i Plumowski i tak zostaniemy zbanowani a temat wyleci jak mój |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 11:27 am Temat postu: |
|
|
|
Pisałem już PW do Admina w tej sprawie - również mi się to nie podoba. _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
Plumowski
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 11:33 am Temat postu: |
|
|
|
tvardy napisał: | Pisałem już PW do Admina w tej sprawie - również mi się to nie podoba. |
Dodam, że wiem o tym, że Marek przewidział tu http://www.wirtualnyknurow.pl/reklama.htm umieszczenie reklamy w tym miejscy, ale mimo wszystko jest ono niefortunne.
Tyle wolnego miejsca zostawił _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
|
Bystryyy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Plumowski
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 11:38 am Temat postu: |
|
|
|
Bystryyy napisał: | http://www.wirtualnyknurow.pl/reklama/WK_Reklama.pdf
Wg tego reklama jest za duża... |
E tam, to już detal; 50% wysokości _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 12:02 pm Temat postu: |
|
|
|
No to się niektórzy wyżalili.
Baner reklamowy to jakiś nowy wynalazek? Czy pierwszy raz pojawia się na WK? Czy jak wchodzisz na Onet.pl to piszesz do administratora dlaczego są reklamy? Czy gdzieś napisałem, że takowych nie będzie?
Czy ktoś lubi reklamy? Pytanie retoryczne.
Dyskusja na temat czy mam do tego prawo, czy łamię swoje zasady to już wybaczcie, ale poniżej pewnego poziomu (logiki).
Jeżeli ktoś oczekuje bardzo konkretnej odpowiedzi (czyt. tzw. odp. wprost) to proszę - są 2 możliwości: oglądać albo nie oglądać.
@Plumowski: Żartobliwa nazwa tematu jest nie na miejscu, szczególnie to powinieneś wiedzieć, bo sam prowadzisz firmę.
@agnieszka1204 vel Maver - dostałeś odpowiedź, więc nie kłam publicznie, że nie wiesz za co.
PS. O miejscu ekspozycji, czy też wielkości zawsze można pomyśleć. W przyszłości.... _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|