Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lotnir
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 3:46 pm Temat postu: Knurowskie stacje paliw - jakość i ceny |
|
|
|
Ostatnio tankowalem na stacji BP w Knurowie i niby zatankowalem 15 litrow paliwa i cos mi nie pasowala mialem wrazenie ze w baku mam mniej paliwa niz zwykle po tankowania. Na nastepne tankowanie udalem sie na stacje Inetrmarche i takze zatankowalem 15 litrow i tu moje male zdziwienie zrobilem na tym paliwie bagatela 35 km wiecej niz na paliwie BP. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
karolzet
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 6:15 pm Temat postu: |
|
|
|
Raczej nie oszukują na ilosci, tylko jak już to na jakości. |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 7:09 pm Temat postu: Re: Kto z was ma wrazenie ze na BP oszukuja |
|
|
|
Lotnir napisał: | Ostatnio tankowalem na stacji BP w Knurowie i niby zatankowalem 15 litrow paliwa i cos mi nie pasowala mialem wrazenie ze w baku mam mniej paliwa niz zwykle po tankowania. Na nastepne tankowanie udalem sie na stacje Inetrmarche i takze zatankowalem 15 litrow i tu moje male zdziwienie zrobilem na tym paliwie bagatela 35 km wiecej niz na paliwie BP. |
ja miałem takie wrażenie na JETcie _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
Baron
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 10:32 pm Temat postu: |
|
|
|
Jezeli uwarzasz ze oszukuja dlaczego tego nie zglosisz? wez karnister nastepnym razem np. 20 litrowy napelnij go i jak dystrybutor pokaze ci 21 litrow zadzwon poprostu na policje ! to zeczywiscie skandal mialem podobna sytuacje przed niemiecka granica jednak niezrobilem nic bo niemialem nato czasu spieszylem sie do pracy, jednak trzeba na takie zeczy zwracac uwage bo inaczej nigdy sie w tym kraju nic niezmieni ! |
|
Powrót do góry |
|
|
jakwi
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 9:04 am Temat postu: |
|
|
|
Baron napisał: | mialem podobna sytuacje przed niemiecka granica |
powiedz jeszcze, że na stacji Shell przed Zgorzelcem to mamy jasnośc pełną |
|
Powrót do góry |
|
|
Baron
|
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 2:28 pm Temat postu: |
|
|
|
Jakwi to byla tez BP |
|
Powrót do góry |
|
|
Pikolo
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 8:09 pm Temat postu: |
|
|
|
Ogólnie jest zakaz tankowania do karnistrów. Ja obstawiam złą jakość paliwa. |
|
Powrót do góry |
|
|
secundo
|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 9:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja na BP miałem bardzo dziwną sytuację: po zakończeniu tankowania i zawieszeniu pistoletu na widełkach zobaczyłem, że dystrybutor nadal powoli nalicza paliwo!
Podbiegł chłopak ze stacji, pouderzał w widełki i licznik stanął. |
|
Powrót do góry |
|
|
Fuzi
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 12:26 am Temat postu: |
|
|
|
Zawsze miałem takie wrażenie na tej stacji. Często zdaża się tam, że paliwo nie leje się "płynnie" tylko tak jakby przerywała pompa... licznik natomiast kręci się jak zawsze czyli jak oszalały Takie ja odnoszę wrażenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lotnir
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 9:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja mialem takie wrazenie jak tankowalem na 5 dystrybutorze. Ale jakosc paliwa tez jest duzo gorsza niz kiedys szczegolnie zima dolewaja czegos do paliwa i to sprawia ze samochod ma gorsze osiagi i wiecej pali. |
|
Powrót do góry |
|
|
Copernicus
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 11:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Od ostatniego tygodnia przestałem tankować na naszej knurowskiej stacji BP <= POWÓD => po ostatnim tankowaniu stwierdziłem że PB95 jest "chrzczona" samochód kompletnie stracił moc Przerzuciłem się na Schell i wszystko wróciło do normy. Ciekaw jestem gdzie zgłosić taki proceder przecież to co robią na BP JEST NIDOPUSZCALNE !!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Fuzi
|
|
Powrót do góry |
|
|
MRUCZanka
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 12:05 am Temat postu: |
|
|
|
Hmmm z jakieś poł roku temu mieliśmy z moim facetem podobną sytuację do opisanej powyżej - po zakonczeniu tankowania,gdy mój men zwolnił spust pistoletu - ale jeszcze nie odlożył na widełki - licznik nadal się kręcił. Przestał dopiero po odłożeniu na widełki. Zgłosiliśmy ten fakt szefowi stacji, nie musieliśmy wówczas dopłacać tego, co nie zamierzaliśmy zatankować. Szef nas przeprosił, a póki co nie powtórzyła się sytuacja. Niemniej dziwnym się wydaje fakt, że i wam przydażyły się podobne sytuacje. A może po prostu mają popsute dystrybutory?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Yo! Gotti
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 9:27 pm Temat postu: |
|
|
|
Dobra rok minął ale co tam napisze tu posta
Copernicus napisał: | po ostatnim tankowaniu stwierdziłem że PB95 jest "chrzczona" samochód kompletnie stracił moc Przerzuciłem się na Schell i wszystko wróciło do normy. | Starajcie się jak najmniej tankować na Knurowskim BP.
Samochód staje sie mułowaty. Zatankujcie na BP w Knurowie a później na Shellu i zobaczycie jakiej jakości jest paliwo w Knurowie.
Od razu odechce Wam się tankować na BP |
|
Powrót do góry |
|
|
bananek
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 10:03 pm Temat postu: |
|
|
|
A ceny maja jak z kosmosu. I to z tego powodu omijam tę stację szerokim łukiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|