Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Admin Administrator
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 1:48 am Temat postu: O stronie w TVP3 Katowice - 'Tropiciele' w Knurowie |
|
|
|
O Knurowie, również o tym Wirtualnym, posłuchaj i zobacz w... programie "Tropiciele".
Emisja:
poniedziałek, 26.02.2007 r., godz. 18.25, TVP3 Katowice
TROPICIELE to podróż po województwie śląskim utrzymana w humorystycznej konwencji „kina drogi”. Prowadzący „tropiciel” – Jacek Kaczor porusza się po regionie samochodem oznakowanym logiem TROPICIELI i poszukuje ciekawostek. Tropi mało znane, wyjątkowe, a warte odwiedzenia miejsca, zakątki w których można fajnie wypocząć, ludzi z nietypową pasją.
Każdy odcinek TROPICIELI składa się z jednego lub dwóch dynamicznie, teledyskowo zmontowanych felietonów przeplatanych rozmowami z bohaterami – przewodnikami po miastach, miasteczkach i wsiach - miejscach odwiedzanych przez ekipę programu.
Autor: Andrzej Buchowski, Jacek Kaczor, Dariusz Deberny Prowadzenie: Jacek Kaczor Zdjęcia: Sławomir Chudowski
http://ww6.tvp.pl/3251,20060915395220.strona
Pojazd firmowy "Tropicieli"
Główny tropiciel (Jacek Kaczor) w akcji. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Nie Lut 25, 2007 10:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
MRUCZanka
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 10:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Buuu bedę wtedy u ortodonty, a na N-ce maja tylko regionalkę z Warszawy ;( Nagra mi ktoś?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Anonim
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 7:47 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Wiedzma
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 7:58 pm Temat postu: |
|
|
|
Bardzo mi się podobało tylko szkoda, że ten program tak krótko trwa- bo można było więcej spraw pokazać. |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 10:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Wiedzma napisał: | Bardzo mi się podobało tylko szkoda, że ten program tak krótko trwa- bo można było więcej spraw pokazać. |
Baaa...
Dla ciekawości: "mój" epizod trwał 5 minut, a kręcenie trwało 2,5 godziny Z tego co mi wiadomo, aby nakręcic ten 20 minutowy odcinek programu, Tropiciele spędzili w Knurowie cały dzień. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
secundo
|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 12:45 am Temat postu: |
|
|
|
Gratuluję. Świetny kawałek o Knurowie i było widać, że chyba Marek pomógł przygotować całą wizytę. Dużo o stronie internetowej (ciekawe, czy skoczyły wejścia po emisji?). Gostek z tele 3 tradycyjnie denny, ale program bardzo zacny;-) Wielka sprawa dla promocji miasta. |
|
Powrót do góry |
|
|
kaktus
|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 1:01 am Temat postu: |
|
|
|
Pokazano w programie to z czego Knurów jest znany: zacna orkiestra, która gra tradycyjne, ale i nowoczesne "kawałki" (ostatnio super płyta z gwaizdami), naprawdę dobrzy WOPR-owcy, to z czego słynął i o dziwo dla mnie widać, że nadal słynie (działa) - modelarstwo (kiedyś pan Pacuła). Wirtualny Knurów nie ma co prawda tyle lat co orkiestra , ale wplata się w życie miasta nie mniej aktywnie co ww. wymienieni. Dobrze, ze są takie programy, gdzie nie tylko oficjele się mogą pokazać, a także Ci co mają jakieś hobby, pasję i się udzielają (spełniają to wszyscy bohaterowie programu). Ocziwyście jest ich więcej. Może następne programy.
Ciekawy (żeby nie powiedzieć zaskakujący) temat o tych pomnikach. 4 w 1 - nie wiedziałem A ten głaz z nieistniejącą tablicą to muszę koniecznie zobaczyć.
Mnie się podobał ten prowadzący z TVP3. Na luzie i z humorem. Fajny program. Będe się teraz starał częsciej oglądać Tropicieli.
No i rzeczywiście: za krótkie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 12:29 am Temat postu: |
|
|
|
Parę fotek zrobionych z ekranu TV. Niestety, kiepska jakość
(na razie mam tylko dostęp do nagrania VHS).
_________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Pon Mar 05, 2007 10:53 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 1:32 am Temat postu: |
|
|
|
secundo napisał: | było widać, że chyba Marek pomógł przygotować całą wizytę. |
Ekipa była profesjonalna i samowystarczalna. Oczywiście, jakieś pomysły i sugestie przekazałem, a efekt był widoczny w moim epizodzie.
secundo napisał: |
Dużo o stronie internetowej (ciekawe, czy skoczyły wejścia po emisji?). |
Szczerze? Nie specjalnie _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
cvaniaceq
|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 2:01 am Temat postu: |
|
|
|
Oby tak dalej Marek!!
A tak wogole to super ze nasze miasteczko jest coraz bardziej zauwazane _________________ LEPIEJ WIDOCZNY - WIDOCZNIE LEPSZY |
|
Powrót do góry |
|
|
Andrzej17lol
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 5:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Chcicłabym sie może zapytać? Nagrał to ktoś? Może jak ktoś to ma to wżuci na Youtube albo jakiś serverek ja bym sobie to pobrał i zobaczył bo nigdzie ręcznie nie moge znaleść!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|