Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Danirad

|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 11:54 pm Temat postu: Słuch po nich zaginął...? |
|
|
|
tak siedzę i przeglądam tematy gdy wielu z nas zaczynało pisać swoje posty na tym forum.
Oglądając, czytając swoje pierwsze kroki na WK płakać mi się chce ze śmiechu bo to co kiedyś pisałem na poważnie dziś wydaje mi się głupie i zadaje sobie pytanie... jak ty mogłeś taką głupotę napisać 2-3 lata temu.
Czytając tematy przypomniałem sobie o naszych "starych" forumowiczach po których nagle "ślad"/słuch zaginął
Szczerze to brakuje mi kilku z nich bo wprowadzali na tym forum trochę ożywienia
Chodzi mi przedewszystkim o takich asów jak:
-Dzieziu
-Dudik
-wyndkorz
-remik19
Szczegółnie ci dwaj ostatni:
sławne śląsko- podobne posty wyndkorza z biznesowej części Knurowa czy post remika o dzikiej zwierzynie w lesie... co robić gdy się ja spotka.
Mogliby się chociaż pożegnać
Przepraszam jeśli założyłem głupi temat i nie będzie parcia na niego ale musiałem to napisać (coś mi kazało ) _________________ ======== |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Flow
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 1:56 am Temat postu: |
|
|
|
Wcale nie głupi temat, przypomniales mi o wyndkorzu! kurcze, gdzie on sie stracil  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 7:58 am Temat postu: |
|
|
|
Jeżeli dobrze pamiętam to A wysłał go na wczasy... bananowe _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jonas

|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 8:44 pm Temat postu: Re: Słuch po nich zaginął ....? |
|
|
|
Danirad napisał: |
Chodzi mi przedewszystkim o takich asów jak:
-Dzieziu
-Dudik
-wyndkorz
-remik19
| Z tej listy kojarzę tylko wyndkorza. Facet wkurzający ale bardziej zabawny. Rzeczywiście czytając sobie forum nie raz mnie jego posty rozbawiły relaksując przy tym po ciężkim dniu w pracy. Szczególnie story about dżagi. Ale nie rozumiem tego, że autor wątku, który sam upominał się o zrobienie czegoś z wyndkorzem nagle po nim płacze.  _________________ كافر INFIDEL |
|
Powrót do góry |
|
 |
Crimson
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 8:58 pm Temat postu: |
|
|
|
jeśli chodzi o remik19, teraz jego nowe konto to carbon czy jakoś tak, natomiast tego wyndkorza to... z jednej strony pisał bardzo ciekawe posty lecz z drugiej... troche czasu zabierało mi przeczytanie tego co pisał
ps. tych dwóch pierwszych nie kojarzę  _________________ "Gdybyśmy nie wygrali z Wyspami Owczymi, bylibyśmy baranami. " Jan Tomaszewski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Danirad

|
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 7:52 am Temat postu: |
|
|
|
Osobiście Wyndkorza jakoś nie trawiłem, sam jestem Ślązakiem, ale jakoś jego gwary nie mogłem ścierpieć bo wydawał się robić to na siłę...
Poza tym, gwara śląska jako tako nie ma za bardzo wersji pisanej... _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|