Wirtualny KNURÓW - Strona główna Wirtualny KNURÓW
Forum dyskusyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

UPC W Knurowie?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yo! Gotti



Dołączył: 14 Sty 2007
Posty: 971

PostWysłany: Czw Sty 25, 2007 3:19 pm    Temat postu: UPC W Knurowie? Odpowiedz z cytatem

Słyszałem informacje jakoby UPC (oferuje, internet telewizje i telefon) miało zacząć działać na terenie Knurowa pod koniec roku. Czy ktoś coś słyszał czy to ma być następna sieć kablowa czy mają zamiar kogoś przejąć czy tylko w pewnej części Knurowa ma to działać ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz






Wysłany:     Temat postu: Reklama Google


Powrót do góry
Johnny



Dołączył: 13 Gru 2006
Posty: 105

PostWysłany: Czw Sty 25, 2007 3:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

UPC dziala w knurowie juz od lat ( tzn w szczyglowicach zeby bylo dokladniej )

swojego czasu bylem bardzo zainteresowany ich oefrta lecz niestety w mojej lokalizacji byl tylko waldex ( jako kablowka ) i alfa/neo - jako internet


czy sie cos zmienilo? nie mam pojecia , ale podchodze obecnie do internetu z UPC sceptycznie bo podobno gryzie sie z znaczna iloscia zagranicznych operatorow , wiec dla gracza to koszmar bo lagi sa nawet na mocnych serverach w niemczech itd
ale do sciagania nie jest zle!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Yo! Gotti



Dołączył: 14 Sty 2007
Posty: 971

PostWysłany: Pon Lut 05, 2007 11:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No w Szczygłowicach jest od dawna ale dowiedziałem się że ktoś dzwonił do UPC i powiedzieli im tam że na terenie Knurowa też będą. Raczej bym nie chciał żeby przejeli waldexa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
krzysiu



Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1591

PostWysłany: Pią Wrz 16, 2011 3:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Upc ma biuro na ulicy Konopnickiej więc chyba są już w Knurowie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Misiu



Dołączył: 01 Lip 2014
Posty: 5
Skąd: Knurów

PostWysłany: Sro Sie 23, 2017 11:14 am    Temat postu: Ja bym najpierw przeczytał Odpowiedz z cytatem

http://www.telepolis.pl/wiadomosci/upc-bedzie-bezkarnie-podwyzszal-abonamenty,2,3,37802.html


http://www.telko.in/upc-selektywnie-podnosi-ceny-internetu
_________________
Co nas nie zabije to nas wzmocni Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
statystyka