Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rekinek
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 10:33 pm Temat postu: Knurowskie kablówki |
|
|
|
Co myślicie o naszych kablówkach, która według was jest lepsza Alma sat czy Waldex |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukas2401 Moderator
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 11:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja mam Alma-Sat, ale wolałbym mieć Waldex, bo tam jest cały pakiet programów discovery |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2006 11:53 pm Temat postu: |
|
|
|
W Waldeksie podpadli, gdy usunęli z oferty TVN Turbo. Dodatkowa zaleta tej kablówki to mozliwość skorzystania z Internetu (co do ceny dostępu bym juz mógł dyskutować, biorąc pod uwagę coraz to atrakcyjniejsze oferty konkurencji, chociażby Neostrady). _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
speedy
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 4:37 pm Temat postu: |
|
|
|
turbo usneli chyba dlatego bo ITI podniosl oplate chyba 20 krotnie bo taki popularny kanal sie z tego zrobil
Mi tez tego brakuje ...... |
|
Powrót do góry |
|
|
karolzet
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 5:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Admin napisał: | W Waldeksie podpadli, gdy usunęli z oferty TVN Turbo. Dodatkowa zaleta tej kablówki to mozliwość skorzystania z Internetu (co do ceny dostępu bym juz mógł dyskutować, biorąc pod uwagę coraz to atrakcyjniejsze oferty konkurencji, chociażby Neostrady). |
A jakie tepsa ma teraz promocje?
Do końca września w Waldexie ma być 256 kbps za 54 zł. |
|
Powrót do góry |
|
|
gemis
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 11:59 am Temat postu: |
|
|
|
W almasacie jest discovery ( ale ten podstawowy ) a zamiast reszty są wg mnie rewelacyjne viasat explorer i viasat history.. Wg mnie ciekawsze niz science i civilization z pakietu discovery. |
|
Powrót do góry |
|
|
Anonim
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 3:14 pm Temat postu: |
|
|
|
Discovery było fajne na początku, teraz same powtórki. Chociaż nie powiem że nie ciekawe. Megastructures czy Air Crash Investigation (z resztą teraz kupione przez TVN) czy Seconds From Disaster zawsze warto obejrzeć.
TVN Turbo - o ja biedny, co włączę ten kanał to testują granatowego suva Volvo |
|
Powrót do góry |
|
|
donald
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 6:35 pm Temat postu: |
|
|
|
My z blokowisk jesteśmy skazani na kablówki,ponieważ wszystkie bloki są ocieplane i są kłopoty z zarządami budynków,którzy blokują dostępdo tv satelitarnej tzn nie wyrażają zgody na montaż anten. Przy nowych telewizorach LCD sygnał z kablówki jest do bani. |
|
Powrót do góry |
|
|
Flow
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 7:08 pm Temat postu: |
|
|
|
O to dobrze wiedzieć że w Knurowie są dwie kablówki do teraz byłem przekonany że jedyna to Waldex, hehe Ja sam mam Waldexa i też jestem wkurzony że usuneli tvn turbo Wogóle to ostatnio coś jakby miej kanałów było :p Czy tvn style też usuneli? |
|
Powrót do góry |
|
|
secundo
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 10:09 pm Temat postu: |
|
|
|
A czy dostęp do jednej z dwóch kablówek nie zależy przypadkiem do bloku, w którym się mieszka? Nie wiem, wyjaśnijcie mi, ale mam wrażenie, że teren jest podzielony i te firmy nie konkurują z sobą np. w jednej klatce? |
|
Powrót do góry |
|
|
autosteyr
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 10:11 pm Temat postu: |
|
|
|
No zdecydowanie nie konkurują. Jest duopol. |
|
Powrót do góry |
|
|
jaco_zewa
|
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 8:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja tam zrezygnowałem z dodatkowych programów, wystarczy mi pakiet podstawowy (1, 2, 3, polonia, polsat, tvn, tvn siedem i tv4 chociaż tego ostatniego mieć nie powinienem )
Bardziej wystarcza mi internet, bo i tak więcej przy nim siedze.
|
|
Powrót do góry |
|
|
m@req
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 12:45 am Temat postu: |
|
|
|
I ja korzystam z usług Waldexu. Mam pakiet podstawowy i ciekawe pytanie... Czy nie powinienem odbierać także TVP Kultura i TVP Sport ? Przecież to są kanały telewizji publicznej, która dostaje ode mnie abonament. Według mnie to nienormalne. Zbieram informacje na ten temat, aby móc wystosować odpowiednie pismo do Waldexu. Może wiecie coś na ten temat ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Mateusz
|
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 2:58 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja mam w Waldeksie pełen pakiet i TVP Sport jeszcze nie uświadczyłem... TVP Kultura jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
Flow
|
Wysłany: Pon Gru 18, 2006 10:33 pm Temat postu: |
|
|
|
macie TVP SPORT? podobno tylko w nielicznych kablówkach i jakiś dekoderach jest.. dziwne przez ile tak bedzie wkoncu mieli to zrobic aby byl w podstawowym pakiecie ;o |
|
Powrót do góry |
|
|
|