Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Sob Lut 19, 2022 7:31 pm Temat postu: Nowa stacja paliw |
|
|
|
W miejscu CircleQ vel. Statoil 1-2-3 powstała stacja PM Petrol. Czy ktoś coś może powiedzieć o ewentualnej jakości paliwa ?
Bo ceny są konkurencyjne... _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
avalanch

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2022 1:17 am Temat postu: Re: Nowa stacja paliw |
|
|
|
tvardy napisał: | W miejscu CircleQ vel. Statoil 1-2-3 powstała stacja PM Petrol. Czy ktoś coś może powiedzieć o ewentualnej jakości paliwa ?
Bo ceny są konkurencyjne... |
Tankowałem w zeszłym tygodniu jakoś nie widzę różnicy między np Orlenem, zresztą jaka to miałby być różnica w jakości ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Sob Mar 26, 2022 10:09 pm Temat postu: Re: Nowa stacja paliw |
|
|
|
avalanch napisał: | tvardy napisał: | W miejscu CircleQ vel. Statoil 1-2-3 powstała stacja PM Petrol. Czy ktoś coś może powiedzieć o ewentualnej jakości paliwa ?
Bo ceny są konkurencyjne... |
Tankowałem w zeszłym tygodniu jakoś nie widzę różnicy między np Orlenem, zresztą jaka to miałby być różnica w jakości ? |
W samej jakoś to nie koniecznie... ale w różnego rodzaju dodatkach..
Mniej lub bardziej pożądanych
Obecnie już 3 raz zatankowałem i jest OK... i najtańsze paliwo w okolicy _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kk

|
Wysłany: Pon Lip 11, 2022 10:20 am Temat postu: |
|
|
|
Parę razy zatankowałem, zarówno benzynę jak i diesla.
O ile kręcąc się po mieście czy na krótszych paliwo jak paliwo, to już jadąc na urlop zaobserwowałem znacznie większe zużycie paliwa (ON). Na mazury dojechaliśmy na oparach, dosłownie, a z powrotem pozostało 1/4 zbiornika. Rok temu podobna trasa, również wyładowanym autem z rowerami na dachu też ze sporym zapasem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Pon Lip 11, 2022 5:40 pm Temat postu: |
|
|
|
kk napisał: | Parę razy zatankowałem, zarówno benzynę jak i diesla.
O ile kręcąc się po mieście czy na krótszych paliwo jak paliwo, to już jadąc na urlop zaobserwowałem znacznie większe zużycie paliwa (ON). Na mazury dojechaliśmy na oparach, dosłownie, a z powrotem pozostało 1/4 zbiornika. Rok temu podobna trasa, również wyładowanym autem z rowerami na dachu też ze sporym zapasem. |
A ja akurat mam na odwrót
Spalanie przy średnim jeżdżeniu do pracy A1-A4 i po mieście mniejsze...
Ale wiadomo, że jak się jedzie na północ to auto spali więcej bo jedziesz cały czas pod górę... jak wracasz na południe jedziesz z górki... to wszystko dlatego
 _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|