Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tygrysek
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycju5z

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 9:21 am Temat postu: |
|
|
|
smutne |
|
Powrót do góry |
|
 |
robik85

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 9:38 am Temat postu: |
|
|
|
ciekawe czy ma zgodę na wykorzystanie wizerunku... |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycju5z

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 10:50 am Temat postu: |
|
|
|
robik85 napisał: | ciekawe czy ma zgodę na wykorzystanie wizerunku... |
Wydaje mi się, że nie musi mieć. Kononowicz stał się osobą publiczną. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jonas

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 2:00 pm Temat postu: |
|
|
|
koszulka niezła a Conon powinien zacząć na tym zarabiać. Dla człowieka po 12 letniim bezrobociu taka promocja powinna podnieść go z marazmu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rafus
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 7:21 pm Temat postu: |
|
|
|
Szkoda mi roche tego kolesia...jacys idioci wmowili mu zeby wystartował w wyborach a on niczego nieswiadomy, nieswiadomy swojej małej ułomnosci zgodził sie i teraz cała polska sie smieje...ten kraj schodzi na psy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tygrysek
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 9:06 pm Temat postu: |
|
|
|
To jeszcze nic, znalazłam poduszkę z jego autografem i pełno innych bzdur. Żałosne, ludzie na wszystkim chcą zarobić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lotnir

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 9:56 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja na wakacjach nad morzem widzialem stoisko z koszulkami politykow to dopiero byla porazka wielkie trio kaczka lepper i giertych na swojej piersi nigdy nie zalozyl bym czegos takiego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dziewczyna_Szamana

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 10:36 pm Temat postu: |
|
|
|
a mnie szkoda czlowieka... Zrobili z niego ofiarę, swoje narzędzie a cała Polska pęka ze śmiechu... Mnie Kononowicz nie bawi... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jonas

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 12:22 am Temat postu: |
|
|
|
Ależ Wy jesteście wszyscy strasznie poprawni politycznie. Chłop na tym biznes zrobi a Wam się nie podoba. Jest pewna barwność w życiu politycznym i… źle. Czemu zaraz na to spoglądać jako na próbę ośmieszenia? Czy My już naprawdę nic nie mamy tylko kompleksy?
Pewnie samoświadomości pana Krzysia jest niewiele ale lepsze to niż bezrobocie i tkwienie w tym przez 12 lat. Matka ma go utrzymywać? Dorosłego mężczyznę? Niech lepiej sam coś zarobi a choćby na tym, że jest zabawny. Ludzie tacy są, że kasę dają tylko wtedy kiedy sami coś dostaną. Albo dostaną odrobinę emocji zwaną współczuciem, albo wszystko jedno byleby się nie nudzić. W tym przypadku mają dawkę humoru i płacą. Idealizm na nic się tu nie zda, nikt za ideały - choćby piękne - nie płaci. W przyszłości czas zweryfikuje, czy pan Krzysio wykorzystał swoje 5 minut a teraz ma taką szanse. Mnie najbardziej w tym bawi obawa niektórych (mamy takie grono w Polsce), że naród zmęczony twarzami kłamców i złodziei w polityce zacznie dla odmiany wybierać gnomy, krasnoludki i inne stwory na swych przedstawicieli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tygrysek
|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 2:55 am Temat postu: |
|
|
|
Jesteś pewny Jonas że zarobi?? Ludzie zarobią napewno. I nie wydaje mi sie że on jest zabawny, jest normalnym człowiekiem, troche nieoczytanym. Ciekawe co on tak naprawde czuje, czy zdaje sobie sprawe z tego że jest najbardziej wyśmiewanym człowiekiem w polsce?! Dla mnie jest dobrym i przedewszystkim odważnym człowiekiem.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
patrycju5z

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 4:42 pm Temat postu: |
|
|
|
on na tym nie zarabia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jonas

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 9:37 pm Temat postu: |
|
|
|
To ja odwrócę i zapytam czy jesteście pewni, że nic na tym nie zarabia? A czy jest najbardziej wyśmiewanym człowiekiem? To tak jak z najpiękniejszą kobietą świata niby ją tak nazwano ale czy jest najpiękniejsza? Jak wcześniej powiedziałem Kononowicz w przenośni pokazuje, że politykiem może być każdy z ulicy a w naszym kraju przypadkowych ludzi w polityce nie brakuje. A co On sam czuje to najlepiej się Jego zapytać ale pewnie padną głosy, że jest tego nie świadom itd. Jak widać w wielu relacjach obecnie czuje się jak ryba w wodzie a, że się ludzie śmieją… ludziom śmiać się z przywar najłatwiej |
|
Powrót do góry |
|
 |
|