|
Wirtualny KNURÓW Forum dyskusyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
icom735

Dołączył: 30 Maj 2010 Posty: 212 Skąd: Knurów - moje miasto :)
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 8:04 pm Temat postu: Telewizja DVB-T |
|
|
|
witam? czy ktos na dzien dzisiejszy odbiera cyfrową telewizje naziemną w knurowie?jeśli tak to na jakich antenach? które kanały? pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
anamari
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 8:09 pm Temat postu: |
|
|
|
ja chyba mało kumata jestem a co to jest cyfrowa naziemna...
Jeśli dla pozostałych to jest jasne to zapomnijcie co napisałam ...Mam N-ke i ją non stop odbieram ,aczkolwiek jedynka przechodząc w HD robiłam nam psikusa.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sabina

|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 8:12 pm Temat postu: |
|
|
|
wiem, że my ją mamy ale na jakich zasadach działa to ci nie powiem bo się nie znam ale kanały to są wszystkie co sobie zażyczę-tylko nie wiem jak z Polsatem mamy bo niby miał być wprowadzany ale czy jest?... mamy nkę na kartę.
http://n.pl/n/info/dvb_t.html
Cyfrowa naziemna za niedługo ma zastąpić naszą zwykłą całkowicie z tego co wiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jakwi

|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 8:53 pm Temat postu: Re: telewizja dvb-t |
|
|
|
icom735 napisał: | witam? czy ktos na dzien dzisiejszy odbiera cyfrową telewizje naziemną w knurowie?jeśli tak to na jakich antenach? które kanały? pozdrawiam  |
w tej chwili tylko testowo skrzyczne i to z mocą "walkie-talkie"
http://radiopolska.pl/wykaz/pokaz_lokalizacja.php?pid=7
do złapania u nas ale kawał anteny i masztu jest do tego potrzebny
(ekonomicznie brak uzasadnienia w stosunku do korzyści)
pozostaje uzbroić się w cierpliwość i odczekać do 2012 roku, bo nasz region w uruchamianiu naziemnej cyfrówki jest jednym z ostanich |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sabina

|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 8:57 pm Temat postu: |
|
|
|
Nam odbiera super i jeszcze lepiej w HD, nie mamy z tym problemów |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolzet
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 9:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Sabina napisał: | Nam odbiera super i jeszcze lepiej w HD, nie mamy z tym problemów |
Jakie kanały?
Tutaj można sprawdzić w zasięgu jakich nadajników się znajdujemy
http://www.sat-charts.eu/lokalizator.php |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sabina

|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 9:49 pm Temat postu: |
|
|
|
TVP1,TVP2,TVPinfo,TVN HD,1001POLSAT(jednak jest ), TVN HD+1,TVP HD,TV4,TVN SIEDEM,TV PLUS,PULS2,TVS,TVP SERIALE,FILMBOX HD,MGM HD,KINO POLSKA,WOJNA I POKÓJ,TVN24,TVNCNBC,TVN STYLE,TVN WARSZAWA,TVN METEO, TVN TURBO, DISCOVERY CHANNEL, DISCOVERY HD SHOWCASE, BBC HD, NAT GEO WILD HD, ANIMAL PLANET HD, TVP SPORT, NSPORT HD, EUROSPORT HD, ORANGE SPORT INFO, NSPORT 59 3D,DA VINCI LEARNING,DISNEY CHANNEL,DISNEY XD,MTVNHD,ESKA TV,VIVA POLSKA, RELIGIA.TV,TV PULS,TVN.
To wszystkie co spisałam za pomoca pilota ale nie wiem czy jakies jeszcze mamy bo film się nagrywa i nie mogę zobaczyć co i jak. Jak mnie pamięć nie myli to i radia jakieś tam były ale to na samym do końcu (od jedynki w dół czy jakoś tak)
druga sprawa to, to że mamy jakieś dobrane kanały do pakietu podstawowego więc nic tylko poczytać co N-ka oferuje.
Ostatnio zmieniony przez Sabina dnia Sro Sty 19, 2011 9:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolzet
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 9:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Ale zaraz, chyba piszesz o jakiejś N'ce czy Polsacie cyfrowym a nie darmowym DVB-t, a tego dotyczy temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sabina

|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 9:52 pm Temat postu: Re: Telewizja dvb-t |
|
|
|
icom735 napisał: | witam? czy ktos na dzien dzisiejszy odbiera cyfrową telewizje naziemną w knurowie?jeśli tak to na jakich antenach? które kanały? pozdrawiam  |
Przeczytałam pytanie rzeczywiście nie spojrzałam na końcówkę tematu, dzięki za uwagę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
icom735

|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 10:59 pm Temat postu: .. |
|
|
|
tak tez myslałem ze cieżko bedzie ,choc ponoc skrzyczne jest odbierane w okolicach calkiem dobrze,trzeba spróbowac,w koncu to telewizja za friko i calkiem niezłej jakosci..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
icom735

|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 11:02 pm Temat postu: . |
|
|
|
a tak dla ciekawostki to 4 czeskie kanały są dostepne w dvb-t,i odbieram na zwykłej siatkówce,także czechy mają zasięg..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 8:26 am Temat postu: |
|
|
|
Ja odbieralem w aucie chyba jakies 15 programow ale to juz bylo chyba ze 6 lat temu . _________________ Szli krzycząc: "Polska! Polska" [...]
Wtem Bóg z Mojżeszowego pokazał się krzaka,
Spojrzał na te krzyczące i zapytał: "Jaka?". |
|
Powrót do góry |
|
 |
icom735

|
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 10:28 am Temat postu: |
|
|
|
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ala
|
Wysłany: Czw Sty 20, 2011 8:52 pm Temat postu: Re: .. |
|
|
|
icom735 napisał: | tak tez myslałem ze cieżko bedzie ,choc ponoc skrzyczne jest odbierane w okolicach calkiem dobrze,trzeba spróbowac,w koncu to telewizja za friko i calkiem niezłej jakosci..  |
Chyba nie do końca za FRIKO, co najwyżej z racji wieku zwolniony(a) z abonamentu RTV. _________________ Jeśli nie rozumiesz treści tego postu, to znaczy nie jesteś adresatem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzegorz210
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|