Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TylerDurden
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 3:58 pm Temat postu: Serwis Audio RTV z Knurowa |
|
|
|
Witam. Mam takie pytanie. Czy zna ktoś z terenu naszego miasta jakiegoś dobrego serwisanta, chodzi mi głownie o naprawy sprzętu audio? Kupiłem dość zaawansowany magnetofon w którym trzeba ponaprawiać to i owo oraz wyregulować kilka rzeczy. Zawsze korzystałem z usług Radio Technik Glania ale ich serwisant już się zwolnił ponieważ pod koniec miesiąca zwijają interes. Jakby ktoś znał jakiegoś dobrego fachowca,który zna się na rzeczy (a nie tzw. pana Mietka który w wolnym czasie lubi sobie "podłubać" w sprzęcie ) to prosiłbym o jakieś namiary. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
arc

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 9:02 pm Temat postu: |
|
|
|
proponuje wizytę na WP II . Kolega Gawron powinien przynajmniej spróbować coś poradzić o ile nie zająć się tym problemem.
Budynek po byłym przedszkolu obok żółtego sklepu o nazwie owada
pozdr
arc _________________ oj jo jo jo joj !
Reklama ---- arttelekom.pl ---- iknurow.pl ----- |
|
Powrót do góry |
|
 |
tvardy Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 9:33 pm Temat postu: |
|
|
|
arc napisał: | proponuje wizytę na WP II . Kolega Gawron powinien przynajmniej spróbować coś poradzić o ile nie zająć się tym problemem.
Budynek po byłym przedszkolu obok żółtego sklepu o nazwie owada
pozdr
arc |
Jak nie Gawron to Piotrek na pewno coś poradzi  _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rss20
|
Wysłany: Pon Sty 12, 2015 10:21 pm Temat postu: |
|
|
|
gdybyś skuszony czyimś poleceniem pojechał z tym sprzętem do warsztatu w leszczynach w bloku gdzie poczta (chyba plac matejki) - taki mały wiekowy zakład i właściciel, to proponuję poprosić go o sprawdzenie stanu sprzętu i potwierdzenie tego na kartce odbioru którą daje jako pokwitowanie.
dałem do naprawy radio z niedziałającymi guzikami. przyciski zrobili, działają. w zamian za to zepsuli jednak mechanizm który pobiera płytę cd do oddtwarzacza. do błedu sie nie przyznali, przez co zostałem z zepsutym CD. nikt inny nie potrafił tego później naprawić |
|
Powrót do góry |
|
 |
yeti
|
Wysłany: Wto Sty 13, 2015 1:52 am Temat postu: |
|
|
|
Na Finokach - polecam gościa sporo potrafi - ostatnio uratował mi TV lcd. Chopina 6 z tego co pamiętam |
|
Powrót do góry |
|
 |
TylerDurden
|
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 2:43 pm Temat postu: |
|
|
|
Dzięki Panowie za pomoc.
yeti napisał: | Na Finokach - polecam gościa sporo potrafi - ostatnio uratował mi TV lcd. Chopina 6 z tego co pamiętam |
Mała poprawka co do adresu. Nie Chopina 6 a 8. Właśnie do niego oddałem sprzęt. Okazało się, że mieszkam od jego serwisu niecałe 5 minut drogi piechotą co w przypadku ciężaru mojego magnetofonu (12,5 kg) miało duże znaczenie
Rzeczywiście facet zrobił na mnie spore wrażenie podczas rozmowy i widać było, że zna się na rzeczy. Także jestem dobrej myśli co do efektów. Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Powazny
|
Wysłany: Czw Paź 13, 2016 10:48 am Temat postu: |
|
|
|
Witam
Odświeżam posta
Czy ktoś godny polecenia naprawia jeszcze w Knurowie sprzęty RTV? Zepsuł mi się telewizor LCD.
P.S. Pan z Chopina do soboty jest nieobecny ;(
Pozdrawiam i dzięki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arczi
|
Wysłany: Czw Paź 13, 2016 12:14 pm Temat postu: |
|
|
|
Może nie w Knurowie, ale w Gierałtowicach. Moim teściom naprawił telewizor LCD, gdzie chyba dwóch już się na nim "rozłożyło". Serwis znajduje się zaraz za skrzyżowaniem, jadąc w kierunku Ornontowic. Niestety nie mam żadnego namiaru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Powazny
|
Wysłany: Czw Paź 13, 2016 2:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Arczi napisał: | Może nie w Knurowie, ale w Gierałtowicach. Moim teściom naprawił telewizor LCD, gdzie chyba dwóch już się na nim "rozłożyło". Serwis znajduje się zaraz za skrzyżowaniem, jadąc w kierunku Ornontowic. Niestety nie mam żadnego namiaru. |
Dzięki za info - wiem gdzie to jest
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
deejay turn

|
Wysłany: Czw Paź 13, 2016 9:05 pm Temat postu: |
|
|
|
tak a mój telewizor trzymie juz 3 tygodnie ponad i nie raczy zadzwonic co z nim . _________________ Śląsk Hajmat Mój. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 09, 2017 8:58 pm Temat postu: |
|
|
|
Pan na Chopina nadal nieuchwytny niestety... a mój telewizor również potrzebuje pomocy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
bananek
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2017 12:04 pm Temat postu: |
|
|
|
lukas2401, czy Pan z Chopina 8 jeszcze naprawia, może masz numer tel?
deejay turn, i jak ten gość z Gierałtowic - dobry jest? Masz może dokładny adres? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
Wysłany: Nie Cze 25, 2017 9:03 pm Temat postu: |
|
|
|
bananek napisał: | lukas2401, czy Pan z Chopina 8 jeszcze naprawia, może masz numer tel?
deejay turn, i jak ten gość z Gierałtowic - dobry jest? Masz może dokładny adres? |
Sprawdź PW  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
TylerDurden
|
Wysłany: Wto Sty 23, 2018 6:11 pm Temat postu: |
|
|
|
Coś mi się zdaje, że pan z Chopina 8 niestety zwinął swój interes i juz nie naprawia. Kilka dni temu chciałem oddać sprzęt do serwisu ale nie udało mi się z nim skontaktować ani telefonicznie (stacjonarnie i na komórkę) ani osobiście (jego warsztat ciągle był zamknięty). A dzisiaj przechodząc koło jego domu zauważyłem nałożoną folię na tablicę reklamową z godzinami otwarcia i telefonami kontaktowymi. Także chyba trzeba będzie poszukać innego fachowca niestety. |
|
Powrót do góry |
|
 |
knw-78
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2018 2:42 am Temat postu: |
|
|
|
TylerDurden napisał: | Coś mi się zdaje, że pan z Chopina 8 niestety zwinął swój interes i juz nie naprawia. Kilka dni temu chciałem oddać sprzęt do serwisu ale nie udało mi się z nim skontaktować ani telefonicznie (stacjonarnie i na komórkę) ani osobiście (jego warsztat ciągle był zamknięty). A dzisiaj przechodząc koło jego domu zauważyłem nałożoną folię na tablicę reklamową z godzinami otwarcia i telefonami kontaktowymi. Także chyba trzeba będzie poszukać innego fachowca niestety. |
Zapytaj tutaj może pomogą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|