Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PIRANHA
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2014 10:53 pm Temat postu: Najlepsza kampania wyborcza w Knurowie |
|
|
|
Która kampania w tych wyborach samorządowych według waszych ocen najlepiej oceniacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
PabloKNW
|
Wysłany: Pią Lis 07, 2014 11:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Dzisiaj w Szczygłowicach lokalny żul rozdawał ulotki z jednym kandydatem do Rady Miasta |
|
Powrót do góry |
|
|
Marro
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 12:30 am Temat postu: |
|
|
|
A to poza stosem ulotek w skrzynkach, pod skrzynkami i na skrzynkach, porozklejanymi byle jak i byle gdzie plakatami oraz przyczepami na trawnikach toczy się u nas jakaś kampania? Moje przeczucie, że coś przeoczyłem było zatem słuszne.... |
|
Powrót do góry |
|
|
1964
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 1:04 am Temat postu: |
|
|
|
Do tej pory nikt nie pokazał nic oryginalnego. Ulotki, listy do mieszkańców, billboardy i inne tablice oraz internet. No i te śmieszne reklamy na kijach od miotły wbijane gdzie popadnie. Jakie miasto taka kampania Każdy oszczędza, byleby jak najmniejszym kosztem się dostać. |
|
Powrót do góry |
|
|
PabloKNW
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 1:07 am Temat postu: |
|
|
|
A jak odebralibyście kandydatkę lub kandydata, która/u zapukałby do waszych drzwi z ulotką i przedstawił się, czy byłby w waszych oczach lepszy niżeli ten, który zostawi ulotkę w skrzynce ? |
|
Powrót do góry |
|
|
CO_JA_PACZE
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 9:27 am Temat postu: |
|
|
|
Jeden user to napisał na forum o kandydacie co 1 Listopada agitował |
|
Powrót do góry |
|
|
Marro
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 12:00 pm Temat postu: |
|
|
|
Narazie "miszczem" tej kampanii pozostaje dla mnie kandytat, którego plakat zobaczyłem naklejony przy śmietnikach na kontenerze do selektywnej zbiórki śmieci.... |
|
Powrót do góry |
|
|
huan75
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 12:52 pm Temat postu: |
|
|
|
Wczoraj emeryci z kopalni tyrali po mieszkaniach , masakra |
|
Powrót do góry |
|
|
krzysiu
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2014 6:24 pm Temat postu: |
|
|
|
CO_JA_PACZE (Ala) nikt tak nie pisał. |
|
Powrót do góry |
|
|
Anonim
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2014 12:25 am Temat postu: |
|
|
|
@PabloKNW - czytałem, że startujesz w wyborach, więc publiczne stwierdzenie "lokalny żul" nie licuje z powagą kandydata na radnego. Szczególnie dla Ciebie wszyscy mieszkańcy powinni być równi, bo ten właśnie jak go nazwałeś "lokalny żul" może być Twoim potencjalnym wyborcą, a jego głos może decydować o Twoim "tu bi or not tu bi". Nie jestem z Twojego okręgu, ale dla mnie jesteś "not tu bi". _________________ Śląsk dawał Warszawie miliony ton węgla, w zamian za to Warszawa brała od Śląska miliony ton stali. |
|
Powrót do góry |
|
|
Tadek_Niejadek
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2014 12:42 am Temat postu: |
|
|
|
W kampanii wyborczej samorządowej nie ma co się spodziewać cudów. Owszem jest część radnych, którzy obiecują gruszki na wierzbie. Część kompletnie nie wie czym się zajmuje gmina a czym powiat
Dla mnie pewną nowością są bilbordy a w zasadzie ich ilość. Do tej pory na bilbordach wisieli kandydaci na prezydenta a teraz w zasadzie wiszą wszyscy zarówno kandydaci do gminy jak i do powiatu i sejmiku. Jestem troszeczkę rozczarowany, że nie ma bilbordu Stachurskiego. Poza skromnymi plakatami na słupach i tablicach nigdzie go nie ma, przynajmniej ja go nie widziałem. Na słupach też wygląda skromnie. Małe plakaty, którymi nie jest wstanie zakleić Ostaleckiego pisowską jedynkę do powiatu. Śmiesznie wyglądają plakaty Stachurskiego z nazwiskiem Ostalecki . Oczywiście, żeby nie było wątpliwości Stachurski to nie mój kandydat na prezydenta. W Knurowie najwięcej widzę Ewę Jurczygę oraz Włodzimierza Gwidźa ciekawe jak to się przełoży na wynik wyborów. _________________ Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare! |
|
Powrót do góry |
|
|
PabloKNW
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2014 12:44 am Temat postu: |
|
|
|
Bo wszyscy są równi. Może i przesadziłem z tym stwierdzeniem, ale to określenie nasunęło mi się, ponieważ ten człowiek jest wulgarny w stosunku co do większości, a za piwo zrobiłby naprawdę wszystko.
A co do tematu, to przypomniało mi się, że niektórzy kandydaci rozdawali ulotki w dzień wszystkich świętych i to pod samym cmentarzem. Takie praktyki nie powinny mieć miejsca. Albo też hit kampanijny z innego miasta - Kandydat Platformy Obywatelskiej startuje pod hasłem "Czas na zmiany" w mieście, gdzie jego ugrupowanie ma większość z koalicją. |
|
Powrót do góry |
|
|
bart
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2014 1:16 am Temat postu: |
|
|
|
PabloKNW napisał: | A jak odebralibyście kandydatkę lub kandydata, która/u zapukałby do waszych drzwi z ulotką i przedstawił się, czy byłby w waszych oczach lepszy niżeli ten, który zostawi ulotkę w skrzynce ? |
U mnie tacy kandydaci mają dużego plusa, choćby dlatego że... nie boją się mieszkańców i ich zdania. Widać, że są pewni tego, że potrafią się zaprezentować, a jednocześnie nie aroganccy (bo wtedy by stwierdzili, że co tam zniżać się do ludu, który i tak ich zna i kocha
Nie ukrywam, że po chwili osobistej rozmowy można sobie też wyrobić zdanie na temat kandydata - czy jest wiarygodny czy nie. Na pewno dużo lepiej, niż na podstawie kolejnego plakatu z kolejnym niezbyt oryginalnym hasłem... _________________ "Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje 'Westerplatte'" Jan Paweł II, Gdańsk, 12 czerwca 1987 |
|
Powrót do góry |
|
|
PIRANHA
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2014 3:30 am Temat postu: |
|
|
|
Anonim napisał: | @PabloKNW - czytałem, że startujesz w wyborach, więc publiczne stwierdzenie "lokalny żul" nie licuje z powagą kandydata na radnego. Szczególnie dla Ciebie wszyscy mieszkańcy powinni być równi, bo ten właśnie jak go nazwałeś "lokalny żul" może być Twoim potencjalnym wyborcą, a jego głos może decydować o Twoim "tu bi or not tu bi". Nie jestem z Twojego okręgu, ale dla mnie jesteś "not tu bi". |
Paweł Szkatuła tak właśnie nazywa mieszkańców Szczygłowic. Kandyduje do Rady Miasta, ciekawe co jeszcze tu napisze. Szkoda bo wydaje sie wartościowym młodym człowiekiem. No cóż, "my lokalni żule z twojego osiedla" pozdrawiamy cie Pawełku. przynajmniej jesteś szczery. |
|
Powrót do góry |
|
|
CO_JA_PACZE
|
Wysłany: Nie Lis 09, 2014 9:11 am Temat postu: |
|
|
|
krzysiu napisał: | CO_JA_PACZE (Ala) nikt tak nie pisał. |
krzyś(Pinokio) i znowu mijasz się z prawdą, sam pisałeś (potem zmieniłeś) posta.
I jak zawsze brak argumentu w dyskusji zastępujesz atakiem AD PERSONA. |
|
Powrót do góry |
|
|
|