Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łukasz Kopiszka
|
Wysłany: Sro Lut 26, 2014 5:57 pm Temat postu: Tapatalk - dodatek do przeglądania forum na smartfonie |
|
|
|
Proponuje wgrać dodatek tapatalk, który pozwala w przyjazny sposób przeglądać forum na smartfonie.
Potem już tylko zostaje zainstalować aplikację tapatalk na smartfona i gotowe. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rotmistrz
|
Wysłany: Czw Lut 27, 2014 10:31 am Temat postu: |
|
|
|
Nie zgadzam się! Od przeglądania internetu jest komputer, telefon od dzwonienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Czw Lut 27, 2014 10:49 am Temat postu: |
|
|
|
Rotmistrz napisał: | Nie zgadzam się! Od przeglądania internetu jest komputer, telefon od dzwonienia. |
Nikt nie każe Ci z tego korzystać przecież... a jak ktoś chce przeglądać forum na smartfonie czy tablecie to przecież nic złego _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
rfilo
|
Wysłany: Czw Lut 27, 2014 12:24 pm Temat postu: |
|
|
|
tvardy napisał: |
Nikt nie każe Ci z tego korzystać przecież... a jak ktoś chce przeglądać forum na smartfonie czy tablecie to przecież nic złego |
Dokładnie, dla mnie to wygodnieszy sposób niż siedzenie przed kompem. I moge poczytać co nieco gdziekolwiek jestem |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2014 11:51 pm Temat postu: Re: Tapatalk - dodatek do przeglądania forum na smartfonie |
|
|
|
Łukasz Kopiszka napisał: | Proponuje wgrać dodatek tapatalk, który pozwala w przyjazny sposób przeglądać forum na smartfonie.
Potem już tylko zostaje zainstalować aplikację tapatalk na smartfona i gotowe. |
Jeszcze tego nie miałem okazji wypróbować, jednak pomyśleć o tym można dopiero po zmianie oprogramowania forum na nowsze, bo tej (2.xx) Tapatalk nie obsługuje. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Gratius Catholicus
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2014 12:34 am Temat postu: |
|
|
|
Ja częściej przeglądam forum na smartfonie niż na komputerze i ten tapatalk byłby naprawdę fajnym ulepszeniem. Pozdro! _________________ Kozak w necie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|