|
Wirtualny KNURÓW Forum dyskusyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cichy
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 12:31 am Temat postu: |
|
|
|
zmiana systemu nie pomoże, błąd tkwi w skrypcie phpbb w bazie sql ktoś strasznie namieszał i problem dotyczy nie tylko Ciebie |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mateusz
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 9:42 am Temat postu: |
|
|
|
tomski81 napisał: | nie wiem jak u was ale u mnie od marca nie ma poprawy (nie pomogła nawet zmiana windowsa xp na viste ) |
Vista to przecież stary system, na pewno nie masz aktualizacji
U mnie na zaktualizowanej Viście 64bit, na XP zaktualizowany, na Ubuntu również zaktualizowanym w całości, na Slackware w wersji current, testowałem pod przeglądarkami IE, Firefox oraz i Chrome, problem występuje i to tylko na tym forum... Nie jest to aż tak mączące a że nie bardzo wiadomo w czym na pewno tkwi problem więc użytkujmy dalej... _________________ http://mtsl.digart.pl/digarty/
tel 661 143 709
Moja trasy na Bikemap |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 10:01 am Temat postu: |
|
|
|
Mateusz napisał: | Nie jest to aż tak mączące a że nie bardzo wiadomo w czym na pewno tkwi problem więc użytkujmy dalej... |
Tak właśnie. Niestety, nie wiem co jest tego przyczyną, więc tego siłą rzeczy nie naprawię. Przykro mi, ale dopóki jest ta wersja forum to albo musisz się pomęczyć, albo.... _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|