Wirtualny KNURÓW - Strona główna Wirtualny KNURÓW
Forum dyskusyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nadajniki i zasięg telefonii komórkowej
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Nasze miasto
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lukas2401
Moderator


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 4953
Skąd: Knurów

PostWysłany: Czw Paź 16, 2014 11:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za to z Play kiepski zasięg Wink jedna, dwie kreski w domu...
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklamiarz






Wysłany:     Temat postu: Reklama Google


Powrót do góry
knw-78



Dołączył: 28 Sie 2010
Posty: 142

PostWysłany: Pią Paź 17, 2014 7:24 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może teraz czas pisać zgłoszenia do Play.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
krzysiu



Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 1591

PostWysłany: Pią Paź 17, 2014 9:53 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na Fochu została uruchomiona mobilna stacja z Orange.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lukas2401
Moderator


Dołączył: 05 Cze 2006
Posty: 4953
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pią Paź 17, 2014 11:12 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

knw-78 napisał:
To może teraz czas pisać zgłoszenia do Play.


A czy tylko my dwaj mamy problem z zasięgiem z Play ?
_________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Olka69



Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 208
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pią Paź 17, 2014 11:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam Play mieszkam w okolicach Netto i mam ok zasieg
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Balbina



Dołączył: 08 Kwi 2010
Posty: 1559
Skąd: Knurów

PostWysłany: Wto Paź 21, 2014 10:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja mam wrażenie że uciekł mi zasięg T-mobile z okolic Liceum. Jedna kreseczka to wszystko a było całkiem dobrze.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gumiś



Dołączył: 03 Wrz 2006
Posty: 144
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pią Mar 06, 2015 8:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W środę została uruchomiona komercyjnie stacja bazowa Orange, która została wybudowana w grudniu na budynku szkoły górniczej. U mnie zasięg się znacznie poprawił a i LTE działa całkiem przyzwoicie ~ 50 Mb/s Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Nasze miasto Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
statystyka