Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marok

|
Wysłany: Czw Mar 08, 2012 11:07 pm Temat postu: Mała zbieranina zdjęć i dokumentów z domu |
|
|
|
Witam pogrzebałem w domowych zbiorach i stworzyłem coś takiego,jak to wyszło -ocencie sami
http://www.youtube.com/watch?v=KHjcl0gDkrU |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
abigali
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 9:26 am Temat postu: |
|
|
|
Fajne, pokaże mojej babci mieszkała w Szczygłowicach może rozpozna niektóre osoby chociaż nie wiem czy nie jest za młoda . _________________ Arkadiusz |
|
Powrót do góry |
|
 |
secundo
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2012 9:53 am Temat postu: Re: Mała zbieranina zdjęć i dokumentów z domu |
|
|
|
Fajne to. Tej Lignozy (ERG) żal jak cholera. A przy zatopionej ulicy zawsze mam ciary, bo z pamiętam, jak tam się do osiedla i kopalni jeździło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
parysada
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 1:53 pm Temat postu: |
|
|
|
Bardzo ciekawe, uwielbiam oglądać stare fotografie , |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin Administrator

|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2012 11:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Wielkie dzięki za produkcję, ciekawe materiały, muzykę i pozdrowienia wraz z logiem WK.
PS. Fajnie jest coś odkryć nowego  _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomula
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 2:52 pm Temat postu: Re: Mała zbieranina zdjęć i dokumentów z domu |
|
|
|
secundo napisał: | Fajne to. Tej Lignozy (ERG) żal jak cholera. A przy zatopionej ulicy zawsze mam ciary, bo z pamiętam, jak tam się do osiedla i kopalni jeździło. |
Za komuny chyba w każdym większym zakładzie pracy był powiedzmy "kronikarz" i właśnie mój wujek był takowym w Ergu.
Mam kilkanaście filmików chyba z lat 60-80 na taśmach 8mm, projektor też mam, ale nie mam pomysłu jak to zgrać np. na DVD.
Chętnie udostępnię te zbiory jak ktoś to zmontuje i wrzuci tam jakąś muzyczkę dodatkowo.
Jestem do dyspozycji. Jak coś to pisać na PW. |
|
Powrót do góry |
|
 |
chwastow

|
Wysłany: Sro Sie 05, 2015 1:08 pm Temat postu: |
|
|
|
Co konkretnie znajduje sie na tych tasmach? Moze skontaktowac sie z kinem i zrobic z tego seans? _________________ Posiadam osobowość 'borderline' |
|
Powrót do góry |
|
 |
|