Wirtualny KNURÓW - Strona główna Wirtualny KNURÓW
Forum dyskusyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Telewizja DVB-T
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arkadioss



Dołączył: 02 Lip 2009
Posty: 193
Skąd: Knurów

PostWysłany: Sob Mar 23, 2013 2:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli ?apiesz z Wis?y to zmieni?y sie parametry 19 marca, teraz s? nast?puj?ce:
K55 MUX1
K58 MUX2
K41 MUX3
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz






Wysłany:     Temat postu: Reklama Google


Powrót do góry
Powazny



Dołączył: 12 Lip 2008
Posty: 535

PostWysłany: Sob Mar 23, 2013 4:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aha dzi?ki za info. Pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
unjay



Dołączył: 09 Gru 2008
Posty: 800

PostWysłany: Wto Kwi 09, 2013 11:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ktos ?apie sygna? z Opola? Mam balkon na zachód i z siatki ze wzmacniaczem ?apie prawie wszystko tylkoczesto ma spore zak?ócenia. Na jednym TV straci?em sygna? i teraz nic nie moge z?apa?. Mo?e to wina podpietego dekodera wiwa?Jakiej anteny uzywacie? Te najlepsze to straszne krowy. Czy cos mniejszego wystarczy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jimi



Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 612
Skąd: Knurów - Mieszka I

PostWysłany: Sro Gru 18, 2013 10:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tutaj dorzuc? ciekawy artyku? w satkurierze:
http://www.satkurier.pl/news/94014/tvt-tvr-i-starstv-takze-w-multipleksie-dvb-t.html

Nowy multiplex lokalny w naszym regionie. Ciekawe czy da rad? z?apa? sygna?. W komentarzach czyta?em ?e niektórzy ju? mog? odbiera?. Ja dzisiaj próbowa?em ale niestety nie da?o rady jeszcze. Najbli?szy nas nadajnik jest na KWK Budryk. Jakby komu? si? uda?o co? z?apa? to fajnie jakby si? podzieli? informacj? Smile
_________________
You say Bruno Mars, I say Guns'n Roses
You say Hannah Montana, I say nirvana
You say Owl City, I say Bon Jovi
You say Taylor Swift, I say AC/DC
You say Justin Bieber, I say Fuck You
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
icom735



Dołączył: 30 Maj 2010
Posty: 212
Skąd: Knurów - moje miasto :)

PostWysłany: Pią Gru 20, 2013 2:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u mnie te? nic Sad mo?e wieczorem co? sie ruszy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Jimi



Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 612
Skąd: Knurów - Mieszka I

PostWysłany: Pią Gru 20, 2013 2:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja wczoraj z?apa?em sygna? ale tv nie wyszuka? ?adnych kana?ów Sad dzisiaj od 12 nie ma sygna?u. Mo?liwe ?e w??czaj? nadajnik w Ornontowicach bo póki co by? tylko z Rybnika.

a tutaj mamy map? zasi?gu nowego multiplexu L2 Smile :
http://free4web.pl/3/2,144089,395875,8387745,,Thread.html

"Dzisiaj (20 grudnia 2013 roku - red.) oko?o po?udnia odpalamy nadajnik w Ornontowicach. Z tych dwóch nadajników (drugi w Rybniku - red.) zasi?giem obejmiemy ca?y Górno?l?ski Okr?g Przemys?owy (GOP). W zasi?gu znajdzie si? ponad 3 mln osób na ?l?sku. B?d? publikowane mapki zasi?gu cyfrowego. (...) Obecnie leci tylko program TVT, oczywi?cie b?d? stopniowo dodawane kolejne stacje my?l?, ?e na prze?omie roku MUX L2 b?dzie zape?niony. Je?li chodzi o cz?stotliwo?? to jest to 682 MHz (47CH) - poinformowa?a telewizja TVT na swoim forum."

?ród?o:
http://www.satkurier.pl/news/94153/rusza-mux-lokalny-tvt-w-zasiegu-3-mln-osob.html
_________________
You say Bruno Mars, I say Guns'n Roses
You say Hannah Montana, I say nirvana
You say Owl City, I say Bon Jovi
You say Taylor Swift, I say AC/DC
You say Justin Bieber, I say Fuck You
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Delta8



Dołączył: 19 Cze 2013
Posty: 42

PostWysłany: Pon Sie 11, 2014 4:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podepn? si? pod temat, mam takie pytanie czy b?dzie u nas dzia?a? telewizja jak kupie sobie tuner do laptopa na usb co na allegro chodz? po 50-100z?, przymierzam si? kupi? ten dekoder i do tego antene pokojow? bo te co dawaj? do zestawu to wiem ?e nie odbior? na tym ?adnego kana?u.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Knurowianin2000



Dołączył: 30 Cze 2010
Posty: 1424
Skąd: Knurów

PostWysłany: Pon Sie 11, 2014 10:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Delta8 napisał:
Podepn? si? pod temat, mam takie pytanie czy b?dzie u nas dzia?a? telewizja jak kupie sobie tuner do laptopa na usb co na allegro chodz? po 50-100z?, przymierzam si? kupi? ten dekoder i do tego antene pokojow? bo te co dawaj? do zestawu to wiem ?e nie odbior? na tym ?adnego kana?u.
B?dzie dzia?a? Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
abc



Dołączył: 25 Sty 2013
Posty: 184

PostWysłany: Nie Sty 07, 2018 1:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy kto? w Knurowie odbiera sygna? na tunerku podpi?tym do laptopa czy PC Móg?by si? podzieli? opini? o jako?ci sygna?u? Generalnie mieszkamy w niezbyt ciekawym miejscu je?li chodzi o jako?? sygna?u dlaetgo obawiam si? ?e anetneczki jakie s? przy tych tunerach nie poradz? sobie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
piotrek1375



Dołączył: 15 Sty 2014
Posty: 6
Skąd: Knurów

PostWysłany: Nie Sty 07, 2018 10:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

abc napisał:
Czy kto? w Knurowie odbiera sygna? na tunerku podpi?tym do laptopa czy PC Móg?by si? podzieli? opini? o jako?ci sygna?u? Generalnie mieszkamy w niezbyt ciekawym miejscu je?li chodzi o jako?? sygna?u dlaetgo obawiam si? ?e anetneczki jakie s? przy tych tunerach nie poradz? sobie.


bez pod??czenia do mocniejszej anteny ni? ta z zestawu, si? nie ob?dzie. najlepiej pod??czy? od razu do gnazda antenowego azard. czy jak to tam si? teraz nazywa;-)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
statystyka