Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lukas2401 Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 4:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Balbina napisał: | Do Rybnika dojazd jest. Wjeżdżasz na estakadę, przejeżdżasz nad Rybnicką i potem z drogi żernickiej skręcasz w prawo na Rybnik. Jeżeli to w zamyśle miało byś skrzyżowanie bezkolizyjne to jak inaczej chciałbyś skręcić w lewo na Rybnik??? |
Tak ? A jechałaś tamtędy teraz ? Bo ja widzę od strony Żernicy barierki i nakaz skrętu w lewo na most, bo kładą asfalt A jakby dobrze popatrzeć to jadąc od strony Knurowa i dojeżdżając do ronda jest znak pokazujący, że żeby dojechać do Rybnika należy zawrócić i kierować się w stronę 26 stycznia
Powtarzam: obecnie (na czas remontu) nie ma dojazdu na Rybnik od strony jak i Żernicy tak i Knurowa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Knurowianin2000
|
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 4:46 pm Temat postu: |
|
|
|
lukas2401 napisał: | Balbina napisał: | Do Rybnika dojazd jest. Wjeżdżasz na estakadę, przejeżdżasz nad Rybnicką i potem z drogi żernickiej skręcasz w prawo na Rybnik. Jeżeli to w zamyśle miało byś skrzyżowanie bezkolizyjne to jak inaczej chciałbyś skręcić w lewo na Rybnik??? |
Tak ? A jechałaś tamtędy teraz ? Bo ja widzę od strony Żernicy barierki i nakaz skrętu w lewo na most, bo kładą asfalt A jakby dobrze popatrzeć to jadąc od strony Knurowa i dojeżdżając do ronda jest znak pokazujący, że żeby dojechać do Rybnika należy zawrócić i kierować się w stronę 26 stycznia
Powtarzam: obecnie (na czas remontu) nie ma dojazdu na Rybnik od strony jak i Żernicy tak i Knurowa. | potwierdzam też się tak dzisiaj naciołem |
|
Powrót do góry |
|
|
Balbina
|
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 9:31 am Temat postu: |
|
|
|
Nie wiedziałam. Masz rację. Ale remont się lada moment skończy a potem to już tylko hulaj duszo piekła nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
|
ownejdz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Andriu
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 12:26 pm Temat postu: |
|
|
|
Balbina napisał: | Nie wiedziałam. Masz rację. Ale remont się lada moment skończy a potem to już tylko hulaj duszo piekła nie ma. |
Ale tylko teoretycznie remont jeszcze nie skończony a już miski suszą..... |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 1:05 pm Temat postu: |
|
|
|
Andriu napisał: | Balbina napisał: | Nie wiedziałam. Masz rację. Ale remont się lada moment skończy a potem to już tylko hulaj duszo piekła nie ma. |
Ale tylko teoretycznie remont jeszcze nie skończony a już miski suszą..... |
a bo na razie mają wygodne miejsce... zamknięty pas ruchu i ograniczenie _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
krzysiu
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 4:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Byłem na otwarciu i nasz prezydent Rams tam był i patrzył z zazdrości że taka inwestycja jest w Gliwicach a nie u nas. |
|
Powrót do góry |
|
|
lukas2401 Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
krzysiu
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 3:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Na pewno 17 listopad oficjalne otwarcie Auchan. |
|
Powrót do góry |
|
|
secundo
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 4:32 pm Temat postu: |
|
|
|
Też widziałem, jak się dygnitarze sposobili. Tylko kurczę jak zwykle bardzo po polsku to "otwarcie", bo węzeł jest dalej częściowo zamknięty i niedokończony. Czy władze zawsze muszą robić takie szopki? Nie mogli poczekać, aż będzie naprawdę gotowe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|