Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
patrycju5z
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 1:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Admin napisał: |
Dzięki za publiczny doping... |
wiadomo, ze ciezko z czasem, ale warto sie zastanowic. _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maver
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 11:09 pm Temat postu: |
|
|
|
Wrazie czego Patrycjuszu jestem chętny do pomocy w ogarnianiu kodu.
Może nie jestem jakimś tam super ekspertem ale myślę, że z prostszymi rzeczami bym dał rade....
Ta strona naprawde potrzebuje nowego zycia... |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 12:01 pm Temat postu: |
|
|
|
Bardzo dziękuję za wsparcie. Największym problemem, aby strona WK zmieniła swoje oblicze jest próba spotkania się z Markiem. Jest bardzo zapracowanym człowiekiem i nie ma czasu na takie spoty - chyba, że byśmy Marka zdopingowali.... _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maver
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 12:24 pm Temat postu: |
|
|
|
Myślę, że wręcz trzeba to zrobić.
W dobie tak gwałtownego rozwoju internetu i ogólnie branży IT WK nie może być forum z podstawową skórką, bez żadnych nowinek i żadnego polotu......
Ja jestem zdecydowanie za zmianami. |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 12:37 pm Temat postu: |
|
|
|
Również tak uważam. Chciałbym aby WK nie było tylko internetowym forum. _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maver
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 9:22 pm Temat postu: |
|
|
|
To co, kiedy spotkanie dwóch szefów WK z szaraczkiem Maverem? |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 10:08 pm Temat postu: |
|
|
|
Maver napisał: | To co, kiedy spotkanie dwóch szefów WK z szaraczkiem Maverem? |
Chyba tylko mi udało się jak do tej pory urządzić spotkanie z Markiem
było to chyba jedyne do tej pory spotkanie forumowiczów... _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maver
|
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 11:14 pm Temat postu: |
|
|
|
A może Marek z racji tego że jest tak zapracowany wyrazi zgodę abyśmy się zajeli rozwojem WK a jemu dawali tylko gotowe projekty do akceptacji?
To ktos jest chętny do pomocy?
-Patrycjusz
-Ja
-Tvardy
-
Ktoś jeszcze? Wspólnymi siłami damy rade
Ostatnio zmieniony przez Maver dnia Pią Paź 22, 2010 10:30 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 8:58 am Temat postu: |
|
|
|
Też jestem za tym, żeby jakoś rozwinąć WK i WK Forum. Może żeby WK było zrobione w CMS - Joomla czy coś podobnego a forum też miało zmieniony silnik na coś nowszego z większymi możliwościami. _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 10:40 am Temat postu: |
|
|
|
tvardy napisał: | Maver napisał: | To co, kiedy spotkanie dwóch szefów WK z szaraczkiem Maverem? |
Chyba tylko mi udało się jak do tej pory urządzić spotkanie z Markiem
było to chyba jedyne do tej pory spotkanie forumowiczów... |
ja tez sie kiedys spotkalem z Markiem.... w sprawie rozbudowy strony,ale bylo to jakies 2 lata temu
tvardy napisał: | Też jestem za tym, żeby jakoś rozwinąć WK i WK Forum. Może żeby WK było zrobione w CMS - Joomla czy coś podobnego a forum też miało zmieniony silnik na coś nowszego z większymi możliwościami. |
Nasze spotkanie dotyczyło właśnie CMS Joomla... Tworzę strony w joomla od paru lat i jestem w stanie pomóc, bądź wejść w skład osób tworzących projekty. Obecnie przygotowuję portal miejski dla Opola... _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 7:24 pm Temat postu: |
|
|
|
No to fajnie by było
szczerze to trochę lepiej chciałbym poznać Joomlę i temu podobne _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
raqoo
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 9:23 pm Temat postu: |
|
|
|
Wracając do tematu ogłoszeń to czy nie lepiej by było pilnować kochani moderatorzy by odpowiednie dane były dostarczone wraz z ogłoszeniem jak np.: cena, opis, forma kontaktu i przede wszystkim odpowiedni temat. Nie spełniające tych podstawowych wytycznych ogłoszenia mogłyby śmiało być kasowane. |
|
Powrót do góry |
|
|
knw-78
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 10:27 pm Temat postu: |
|
|
|
a czy joomla jest bezpieczna ? |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 11:01 pm Temat postu: |
|
|
|
knw-78 napisał: | a czy joomla jest bezpieczna ? |
Standardowa instalacja jest na ogol bezpieczna. Jesli zalezy ci na podwyzszeniu bezpieczenstwa to jst szereg dodatkowych komponentów (darmowych i platnych). _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
raqoo
|
|
Powrót do góry |
|
|
|