Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
chopper5
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2016 9:32 am Temat postu: |
|
|
|
WSZYSTKIM MOTOCYKLISTOM BIORĄCYM UDZIAŁ W PARADZIE MOTOCYKLOWEJ NA DNI KUROWA SERDECZNIE DZIĘKUJĘ .JERRY |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
NOMAD
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2016 10:42 am Temat postu: |
|
|
|
HAHAHA dajesz się podpuszczać i tyle
pozdro
ps. Znajomy ratownik medyczny kursował karetką szpital-plac 700 lecia wraz z Policją i Strarzą Miejską
Faktycznie udana impreza była ,nie ma co _________________ Jeśli mówisz za moimi plecami, to jesteś w dobrej pozycji by pocałować mnie w d*pę... |
|
Powrót do góry |
|
|
Xander_cage
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2016 2:51 pm Temat postu: |
|
|
|
NOMAD napisał: | HAHAHA dajesz się podpuszczać i tyle
pozdro
ps. Znajomy ratownik medyczny kursował karetką szpital-plac 700 lecia wraz z Policją i Strarzą Miejską
Faktycznie udana impreza była ,nie ma co |
Zdradź proszę szczegóły. Co dokładnie się działo?
Pozdrawiam
Xander _________________ ... Welcome to the Xander Zone ...
|
|
Powrót do góry |
|
|
pytam_sie
Dołączył: 28 Sty 2014 Posty: 1151 Skąd: pochodzą purupeny brazylijskie ?
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2016 8:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Xander_cage napisał: |
PS. W imieniu organizatorów bardzo serdecznie dziękuję za wspólną, miłą i kulturalną zabawę. Oczywiście zapraszam na kolejne imprezy |
... kulturalna ? Chyba z wyjątkiem przejazdu bandy baranów na motocyklach.
Za rok będziemy tam z kamerami i nie tylko ! _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
|
Żaneta
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2016 8:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Wypraszam sobie nazywanie motocyklistów biorących udział w paradzie bandą baranów. To, że pojedyncze osoby nie potrafią się zachowywać nie upoważnienia Cię do obrażania wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
|
pytam_sie
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2016 8:54 pm Temat postu: |
|
|
|
Żaneta napisał: | Wypraszam sobie nazywanie motocyklistów biorących udział w paradzie bandą baranów. To, że pojedyncze osoby nie potrafią się zachowywać nie upoważnienia Cię do obrażania wszystkich. |
Ok ok masz racje.
Grupy motocyklistów wymieszaną z pojedynczymi baranami. _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
|
subim
|
Wysłany: Wto Cze 21, 2016 12:28 pm Temat postu: |
|
|
|
pytam_sie napisał: |
Za rok będziemy tam z kamerami i nie tylko ! |
tzn. oprócz kręcenia będziecie rozwijać stalowe linki w poprzek? będziecie ... czy co ? _________________ - Poruczniku Drebin, czy pan wie, że miasto opanowały pawiany???
- To chyba wina wyborców. |
|
Powrót do góry |
|
|
Xander_cage
|
Wysłany: Wto Cze 21, 2016 3:49 pm Temat postu: |
|
|
|
Xander_cage napisał: | NOMAD napisał: | HAHAHA dajesz się podpuszczać i tyle
pozdro
Pozdrawiam
Xander |
@NOMAD: No to jak było z tą karetką? Uświadomisz mnie?
Co do motocyklistów: Wszędzie są czarne owce, które psują opinię o reszcie. Jak dla mnie rewelacyjnie zgrana jest ta nasza ekipa. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie Was jeszcze więcej.
Pozdrawiam
Xander _________________ ... Welcome to the Xander Zone ...
|
|
Powrót do góry |
|
|
pytam_sie
|
Wysłany: Wto Cze 21, 2016 11:08 pm Temat postu: |
|
|
|
subim napisał: | pytam_sie napisał: |
Za rok będziemy tam z kamerami i nie tylko ! |
tzn. oprócz kręcenia będziecie rozwijać stalowe linki w poprzek? będziecie ... czy co ? |
haha nie no bez przesady !
Wszystko zgodnie z prawem...
O ile te niektóre matołki pojawią się bo możliwe, że samowolnie przerobią się na wlepki na drzewach _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
|
koki
|
|
Powrót do góry |
|
|
NOMAD
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2016 7:41 am Temat postu: |
|
|
|
Xander_cage napisał: | Xander_cage napisał: | NOMAD napisał: | HAHAHA dajesz się podpuszczać i tyle
pozdro
Pozdrawiam
Xander |
@NOMAD: No to jak było z tą karetką? Uświadomisz mnie?
Co do motocyklistów: Wszędzie są czarne owce, które psują opinię o reszcie. Jak dla mnie rewelacyjnie zgrana jest ta nasza ekipa. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie Was jeszcze więcej.
Pozdrawiam
Xander |
Nie wiem bo nie chodzę na takie imprezy , była rozmowa w temacie i tyle . _________________ Jeśli mówisz za moimi plecami, to jesteś w dobrej pozycji by pocałować mnie w d*pę... |
|
Powrót do góry |
|
|
Balbina
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2016 2:00 pm Temat postu: |
|
|
|
NOMAD napisał: |
Czyli co? Coś Ci ten ratownik opowiadał? Zostawiłeś sprawę w zawieszeniu. Jak powiedziałeś A powiedz i B. Wycofujesz się mówiąc "nie wiem nie chodze na takie imprezy" ale coś zacząłeś mówić więc dokończ. Ja tez nie chodzę na Plac 700 lecia, po prostu mi się nie chce. To dla młodych. Ale nie sugeruję że to "taka impreza" czyli rozumiem poniżej twojego poziomu? |
|
Powrót do góry |
|
|
NOMAD
|
Wysłany: Sob Lip 02, 2016 9:34 am Temat postu: |
|
|
|
Balbina napisał: | NOMAD napisał: |
Czyli co? Coś Ci ten ratownik opowiadał? Zostawiłeś sprawę w zawieszeniu. Jak powiedziałeś A powiedz i B. Wycofujesz się mówiąc "nie wiem nie chodze na takie imprezy" ale coś zacząłeś mówić więc dokończ. Ja tez nie chodzę na Plac 700 lecia, po prostu mi się nie chce. To dla młodych. Ale nie sugeruję że to "taka impreza" czyli rozumiem poniżej twojego poziomu? |
Nadgorliwość jest gorsza od faszy...zmu
ŻEGNAM! _________________ Jeśli mówisz za moimi plecami, to jesteś w dobrej pozycji by pocałować mnie w d*pę... |
|
Powrót do góry |
|
|
|