Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Baron
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 2:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Jakie wtyczki ? oczym wy piszecie wtyczki to byly do windowsa 95 , a my mamy rok 2009 najwyzszy czas kupic sobie nowa wersje windows i systematycznie robic update, ale pewnie niechcialo sie kupowac orginalnego windowsa tylko kopie i niema mozliwosci update co? kto siedzi na windzie XP jeszcze ,sam sobie jest winny ten system ma takie dziury ze nieidzie tego polatac zreszta co wiem support na ta winde zostal zamkniet, Animowane reklamy Flash, oprócz zasłaniania treści, spowalniania pracy komputera, wydawania irytujących dźwięków i utrudniania czytania, mogą mieć jeszcze jedną nieprzyjemną funkcję - instalować złośliwe oprogramowanie dlatego system operacyjny powinien byc zawsze na topie no i oczywiscie przegladarki ktore maja juz automatycznie wbudowane blokady reklam, _________________ Szli krzycząc: "Polska! Polska" [...]
Wtem Bóg z Mojżeszowego pokazał się krzaka,
Spojrzał na te krzyczące i zapytał: "Jaka?". |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Danirad
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 5:19 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja nie mam żadnych reklam oprócz reklamiarza _________________ ======== |
|
Powrót do góry |
|
|
Jimi
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 5:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Danirad a jaką masz przeglądarkę?
Ja jadę na Firefox 3.0.10 z wtyczką Adblock Plus. I widzę że od pewnego czasu coraz więcej reklam mi się pojawia. Pisząc tego posta pojawiły się 2 jedna na środku druga z boku wyjeżdża. Jak coś mam XP-eka. Ale nie tylko na tym forum mam problem. Chociaż na głównej Wirtualnego Knurowa pojawia mi się informacja że pojawiające okienka są zablokowane przez Firefox... |
|
Powrót do góry |
|
|
Danirad
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 5:47 pm Temat postu: |
|
|
|
jade na normalnej w świecei przeglądarce..... Internet Ex.
Byl taki okres 2-3 dni gdzie pojawiały mi sie nagminnie reklamy ale teraz znów nastał spokój _________________ ======== |
|
Powrót do góry |
|
|
Jimi
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 10:19 pm Temat postu: |
|
|
|
Zniknęły reklamy już teraz zauważyłem |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 10:58 pm Temat postu: |
|
|
|
Danirad napisał: | jade na normalnej w świecei przeglądarce..... Internet Ex.
Byl taki okres 2-3 dni gdzie pojawiały mi sie nagminnie reklamy ale teraz znów nastał spokój |
IE nie przepuszczał tych dodatków z Googli _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 12:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Baron napisał: | ludzie siedza na starych systemach to maja problemy |
Używam OS X (leopard 10.5.7), linuxa (ubuntu, fedora) i czasem zdarza się windowsa (xp, server 2003). Wszystkie 3 systemy aktualizowane i problemy też się pojawiały. Nie używam wtyczek blokujących dla tego aby monitorować to co się wyświetla. Ta reklama z boku miała skopany skypt. Opera blokuje błędne skrypty, dlatego nie wyświetlała, firefox czasem blokuje czasem pozwala wyświetlać błędy i tymrazem wyświetlał błędną reklamę, safari blokuje, Ie 7 wyświetla błędy. _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dovin
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 1:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Mi już na szczęście nie wyskakują te reklamy z prawej strony. Strasznie uciążliwe były |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 1:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Dovin napisał: | Mi już na szczęście nie wyskakują te reklamy z prawej strony. Strasznie uciążliwe były |
skrypt widać został naprawiony i się przestało pojawiać... _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
MefKM
|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 3:02 pm Temat postu: |
|
|
|
a mi sie pojawiaja jakies dziwne reklamy - dzisiaj dotyczace telewizora LCD - wyłaczylem skrypty za pomoca wtyczki ABP _________________ MefKM
_______________________________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 9:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Usunąłem statystyki Stat24, których skrypt uruchamiał wyskakujące okienka z reklamami. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Baron
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 10:06 pm Temat postu: |
|
|
|
_________________ Szli krzycząc: "Polska! Polska" [...]
|
Powrót do góry |
|
|
Mateusz
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 11:16 pm Temat postu: |
|
|
|
Baron i co tak suszysz zęby? Ty i tak ich przecież nie widziałeś ze swoim super nowym aktualnym systemem! Czyżbyś jednak takowego nie posiadał? Ja na przykład żadnych reklam nie widziałem i nie widzę, no, prócz pustego posta usera "reklamiarza". _________________ http://mtsl.digart.pl/digarty/
tel 661 143 709
Moja trasy na Bikemap |
|
Powrót do góry |
|
|
Baron
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 5:13 am Temat postu: |
|
|
|
tja , chcialem wiecej informacji uzyskac na temat tych reklam wiec wylaczylem wszystkie opcje zabezpieczajace w przegladarce no i zeczywiscie pokazaly mi sie reklamy, chcialem jeszcze wiecej na ten temat napisac troche moze z technicznej strony ale uwazam to za bezcelowe w koncu sa lepisz odemnie " informatycy" tutaj co ja taki szarak bede sie tym zajowal _________________ Szli krzycząc: "Polska! Polska" [...]
|
Powrót do góry |
|
|
cichy
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 3:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Baron napisał: | tja , chcialem wiecej informacji uzyskac na temat tych reklam wiec wylaczylem wszystkie opcje zabezpieczajace w przegladarce no i zeczywiscie pokazaly mi sie reklamy, chcialem jeszcze wiecej na ten temat napisac troche moze z technicznej strony ale uwazam to za bezcelowe w koncu sa lepisz odemnie " informatycy" tutaj co ja taki szarak bede sie tym zajowal |
Baron 1500 postów i wreszcie jakiś z sensem |
|
Powrót do góry |
|
|
|