Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lady_McBeth

|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 2:00 pm Temat postu: |
|
|
|
No to ja bardziej do drugiej części tematu "...i nie tylko" niż do "gry komputerowe" Otóż... od pewnego czasu regularnie grywam w siatkówkę.. Gra wyrabiająca mięśnie i równowagę .. wystarczy jedynie wziąć po dwie siatki zakupów do każdej ręki i przetłumaczyć latorośli, że mamusia to nie budda i nie ma dziesiąciu rąk, więc nie weźmie chwilowo 8 cudu świata na ręce  _________________ Zostań człowiekiem! Małpom to się już udało :] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jonas

|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 10:41 pm Temat postu: |
|
|
|
oj to źle tłumaczysz dziecku bo kilka rąk mają tylko bogowie hinduscy (ten w okegu z kilkoma rękoma to Kryszna i w dodatku tańczący) a Buddha po oswieceniu nabrał tylko większej masy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 5:20 pm Temat postu: |
|
|
|
obecnie:
Splinter Cell: Double Agent
Just Cause
In Memoriam 2
F.E.A.R
Dark Messiah
ale co miesiac gram cos innego bo tyle tego wychodzi, lubie gry przede wszystkim od 18+ nienawidze gier strategicznych, posiadam wszystkie konsole jednak od czasu Tomb raider ostatniej czesci niegram juz na konsolach, zadna konsola niedorowna nigdy PC jak i graficznie tak i szybkosciowo a i mozliwosci sterowania sa nieograniczone na PC, ze wzgeldu ze mam w domu 2 synow ktorzy zemna graja ( posiadam w domu 6 kompow) rownoczesnie , jest zabawa niesamowita do takich celow uzywam programow jak Battlefield 2 , lub symulatory wojskowe gdzie mozemy tez w trojke poleciec na jakas misje kazdy z nas siedzi w innym pokoju a komunikujemy sie przez headset cool co? ......
wsumie mam malo czasu na gierki sa przyjemniejsze zeczy w zyciu ale czasami mozna sie ladnie zabawic , uwazam ze gry nieoglupiaja jak tutaj jakis przekret napisal i nierobia zadnego super inteligentem to jest poprostu zabawa i tak ma zostac !!
amen ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lady_McBeth

|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 9:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Jonas napisał: | oj to źle tłumaczysz dziecku bo kilka rąk mają tylko bogowie hinduscy (ten w okegu z kilkoma rękoma to Kryszna i w dodatku tańczący) a Buddha po oswieceniu nabrał tylko większej masy. |
Hahah masz rację Jonasie, kompletna ze mnie ignorantka : (
Mam nadzieję, że jednak nie nabiorę takiej masy ciała jak buddha  _________________ Zostań człowiekiem! Małpom to się już udało :] |
|
Powrót do góry |
|
 |
lucjanszolajski

|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 5:23 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja chyba znalazłem grę na dłuższy czas, chodzi oczywiście o Europa Universalis : Mroczne Wieki.
Gra strategiczna lecz posiadająca trochę inny system rozgrywki. Nie trzeba organizować wypraw i podbojów, wystarczy dobrze się "wżenić" lub uzurpować prawo do tytułów np. księcia. Ogólnie chodzi oto by twój ród był najmocniejszy w Europie. Polecam tą grę.
P.S - zaczynam jako 27-letni hrabia prowincji Troendenlag, mam żonę 40 ; lat na która będę musiał wysłać skrytobójcę by móc potem wziąść sobie młodszą z którą mogę mieć dzieci, dla dobra mojego rodu. _________________ "Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia". - W.E. Buffett |
|
Powrót do góry |
|
 |
Johnny

|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 5:31 pm Temat postu: |
|
|
|
lucjanszolajski napisał: | Ja chyba znalazłem grę na dłuższy czas, chodzi oczywiście o Europa Universalis : Mroczne Wieki.
Gra strategiczna lecz posiadająca trochę inny system rozgrywki. Nie trzeba organizować wypraw i podbojów, wystarczy dobrze się "wżenić" lub uzurpować prawo do tytułów np. księcia. Ogólnie chodzi oto by twój ród był najmocniejszy w Europie. Polecam tą grę.
P.S - zaczynam jako 27-letni hrabia prowincji Troendenlag, mam żonę 40 ; lat na która będę musiał wysłać skrytobójcę by móc potem wziąść sobie młodszą z którą mogę mieć dzieci, dla dobra mojego rodu. |
tylko nie wczuj sie zabardzo bo mozesz zapragnac by twoj rod byl najsilniejszy w bloku
potem bedzie skrotobojstwo 2 tyg sledztwa i skonczysz w rubryce Nasze Miasto z piekna fotka w pasiastym ubranku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lucjanszolajski

|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 5:37 pm Temat postu: |
|
|
|
Johnny napisał: |
tylko nie wczuj sie zabardzo bo mozesz zapragnac by twoj rod byl najsilniejszy w bloku
potem bedzie skrotobojstwo 2 tyg sledztwa i skonczysz w rubryce Nasze Miasto z piekna fotka w pasiastym ubranku  |
hehe
ale z tym blokiem to będzie trudne ale gierka wymiata, dodam że gram wariant Hastings: czyli początek gry jest w roku 1066 a koniec 1453, potem są jeszcze krucjaty oraz wojna stuletnia. _________________ "Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia". - W.E. Buffett |
|
Powrót do góry |
|
 |
LuKiO
Dołączył: 02 Sty 2007 Posty: 30 Skąd: Wszakże skond ja byc moge!!;p(Knurów
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 9:31 pm Temat postu: |
|
|
|
A ja tam mam 3 gry które mi w pamienci zostana na zawsze!!...i w które warto pograć chodzi o strategie metalfatigue grałem w to przez 3 lata no oczywiscie grałem: przestawałem i grałem;p aż płytka mi sie zgubiła(a na necie nieumiem znaleść oczywiście by ktoś miał do sprzedania ) oraz call of duty w którego multi gram po dziś dzień i sim city 3000 po które siengam jak niemam już w co grać ... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Johnny

|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 12:33 pm Temat postu: |
|
|
|
LuKiO napisał: | A ja tam mam 3 gry które mi w pamienci zostana na zawsze!!...i w które warto pograć chodzi o strategie metalfatigue grałem w to przez 3 lata no oczywiscie grałem: przestawałem i grałem;p aż płytka mi sie zgubiła(a na necie nieumiem znaleść oczywiście by ktoś miał do sprzedania ) oraz call of duty w którego multi gram po dziś dzień i sim city 3000 po które siengam jak niemam już w co grać ... |
heheh
ja po recenzji w jakims pismie tez sie napalilem na te metal fatique lecz dlugo nie moglem tego znalesc , ale jak juz dopadlem to gralem i graaalem
btw b. podobala mi sie tez earth2150 , ta nastepna czesc juz znacznie mniej
swojego czasu ( lata temu ) to d2 a potem d2 i BN  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 12:43 pm Temat postu: |
|
|
|
ostanio gralem w Tom Clancy's Rainbow Six Vegas jest niedopobicja jezeli chodzi grafike i sound rewolucja w swiecie gier !
hallelujah |
|
Powrót do góry |
|
 |
|