Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
srebrny_motylek
|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 6:22 pm Temat postu: |
|
|
|
są jeszcze przystanki, ławki przed blokami...... jest się gdzie "wyszaleć" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
bartosz-ko

|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 7:40 pm Temat postu: |
|
|
|
Danirad napisał: |
na ulicach motylek na ulicach
zdanie: [ale nudyyyy w ten weekend choć coś zrobimy/ rozjeb****] będzie miało większe grono zwolenników  |
A miasto robi wszystko żeby temu zapobiec.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
EwelinaKnw
|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 9:06 pm Temat postu: |
|
|
|
Przestanę się dziwić 17-18 latkom czemu przesiadują na ławkach, włóczą się nocami po parkach. Gdzie mają być?
...porażka.
A ten Dino w końcu budują?! Bo to nie moje rejony, nie bywam tam za często i trochę jestem poza tematem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karola8526

|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 10:25 pm Temat postu: |
|
|
|
No to jak Powera likwidują to tylko ulga dla mieszkańców ulicy Kapelanów Wojskowych i okolicznych. Wkońcu skończą się te nieprzespane noce z Piątku na sobotę i soboty na niedzielę. Oszaleć można co się po dyskotekach działo. A nie wspominając co się działo kilka lat temu jak pobili chłopaka koło szklarza po dyskotece. _________________ K@R0L@ |
|
Powrót do góry |
|
 |
mazak8

|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 12:09 pm Temat postu: |
|
|
|
Jestem jak najbardziej za zamknięciem tego przedszkola, jak widzę co tam się dzieję w piątek, jak idą te młode kur*** odjeb*** to aż ciśnienie mi się dźwiga! palą, piją, i wciągają te prochy! A policji jak zawsze nie ma! oni kur*** wolą spisać cię na przystanku że palisz papierosa! albo przechodzisz koło pasów! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Balbina

|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 1:55 pm Temat postu: |
|
|
|
mazak8 napisał: | Jestem jak najbardziej za zamknięciem tego przedszkola, jak widzę co tam się dzieję w piątek, jak idą te młode kur*** odjeb*** to aż ciśnienie mi się dźwiga! palą, piją, i wciągają te prochy! A policji jak zawsze nie ma! oni kur*** wolą spisać cię na przystanku że palisz papierosa! albo przechodzisz koło pasów! |
Im łatwiejsza zdobycz tym większa możliwość załapania jej więcej a więc i wyżej premii |
|
Powrót do góry |
|
 |
Danirad

|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 3:01 pm Temat postu: |
|
|
|
mazak8 napisał: | Jestem jak najbardziej za zamknięciem tego przedszkola, jak widzę co tam się dzieję w piątek, jak idą te młode kur*** odjeb*** to aż ciśnienie mi się dźwiga! palą, piją, i wciągają te prochy! A policji jak zawsze nie ma! oni kur*** wolą spisać cię na przystanku że palisz papierosa! albo przechodzisz koło pasów! |
na ten post też się znajdzie odpowiedni paragraf _________________ ======== |
|
Powrót do góry |
|
 |
robertunio14
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 3:05 pm Temat postu: |
|
|
|
Danirad napisał: | mazak8 napisał: | Jestem jak najbardziej za zamknięciem tego przedszkola, jak widzę co tam się dzieję w piątek, jak idą te młode kur*** odjeb*** to aż ciśnienie mi się dźwiga! palą, piją, i wciągają te prochy! A policji jak zawsze nie ma! oni kur*** wolą spisać cię na przystanku że palisz papierosa! albo przechodzisz koło pasów! |
na ten post też się znajdzie odpowiedni paragraf |
A ty jesteś śmieszny w tej wypowiedzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Knurowianin2000
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 3:08 pm Temat postu: |
|
|
|
robertunio14 napisał: | Danirad napisał: | mazak8 napisał: | Jestem jak najbardziej za zamknięciem tego przedszkola, jak widzę co tam się dzieję w piątek, jak idą te młode kur*** odjeb*** to aż ciśnienie mi się dźwiga! palą, piją, i wciągają te prochy! A policji jak zawsze nie ma! oni kur*** wolą spisać cię na przystanku że palisz papierosa! albo przechodzisz koło pasów! |
na ten post też się znajdzie odpowiedni paragraf |
A ty jesteś śmieszny w tej wypowiedzi. | Paragraf na prawde? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Danirad

|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 3:52 pm Temat postu: |
|
|
|
robertunio14 napisał: |
Miło mi ze mogłem swoją "wypowiedzią" trochę urozmaicić twoje sztywne poczucie humoru
Oni piją/ palą / ćpają ale tak ze policja tego nie widzi, co innego wy paląc ofem przed kamerą na przystanku autobusowym lub przełażąc na drugą stronę ulicy nie widząc ze za zakrętu wyjezdza policyjny radiowóz
I kto jest głupszy?
Wracając do tematu:
Mamy jeszcze MEMFIS, dla którego zamknięcie przedszkola jest dobrą wiadomością i który napewno postara się na tym zarobić _________________ ======== |
|
Powrót do góry |
|
 |
trou87
|
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 7:52 am Temat postu: |
|
|
|
Ja mieszkam na przeciwko POWERA(okna mam po stronie Powera) i jeśli mam być szczery to jakoś niespecjalnie mi przeszkadzają osoby które tam chodzą. Nie pamiętam kiedy ostatni raz w nocy mnie obudzili. Bardziej hałaśliwi są często mieszkańcy z innych klatek lub bloków jak przyjdą i okupują ławki pod klatką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
szpitalniak
|
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 8:06 am Temat postu: |
|
|
|
Danirad napisał: | robertunio14 napisał: |
Miło mi ze mogłem swoją "wypowiedzią" trochę urozmaicić twoje sztywne poczucie humoru
Oni piją/ palą / ćpają ale tak ze policja tego nie widzi, co innego wy paląc ofem przed kamerą na przystanku autobusowym lub przełażąc na drugą stronę ulicy nie widząc ze za zakrętu wyjezdza policyjny radiowóz
I kto jest głupszy?
Wracając do tematu:
Mamy jeszcze MEMFIS, dla którego zamknięcie przedszkola jest dobrą wiadomością i który napewno postara się na tym zarobić | a w MEMFIS sie cos dzieje w piatki,soboty??? _________________ szpitalniak |
|
Powrót do góry |
|
 |
mazak8

|
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 11:05 am Temat postu: |
|
|
|
Zabawy Dancingowe wjazd za free |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 9:35 am Temat postu: |
|
|
|
Meble też kończą swój żywot. Likwidacja sklepu meblowego Venus  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sebex22
|
Wysłany: Czw Sty 16, 2025 1:08 am Temat postu: |
|
|
|
Przepraszam za odkopanie tematu
Mam pytanie: jak nazywała się knurowska dyskoteka, zanim stała się Power Playem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|