Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pytam_sie

Dołączył: 28 Sty 2014 Posty: 1151 Skąd: pochodzą purupeny brazylijskie ?
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2016 8:57 pm Temat postu: |
|
|
|
unjay napisał: | Niedawno odżegnywałeś się od postulatu Wolniewicza, by strzelać i zatapiać łodzie z uchodźcami/ migrantami. Dlaczego? Znów poprawność polityczna? Tyle warta Twoja szczerość.
Mówiąc o słuchaniu starszych masz oczywiście na myśli tych starszych, z których zdaniem się zgadzasz.  |
Nie zatapiać. Mam na myśli stwierdzenie profesora, że należy nie dopuścić do zakorzenienia się muzułmanów w Europie.
Z nimi podąża islam, z islamem wojna.
Poprawność polityczna ? Od kiedy ja jestem poprawny politycznie.
To, że akurat PIS rządzi to wcale mnie nie cieszy.
I w głębokim poważaniu mam jakie mają poglądy. _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
unjay
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2016 1:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Czy można pobić ten film w konkursie prymitywnej propagandy? Obejrzałem parę filmów z okresu III Rzeszy i były mniej nachalne. Postacie uchodźców/migrantów to prawie kalka Żydów z Der Sturmera. _________________ “Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał" |
|
Powrót do góry |
|
 |
pytam_sie

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Marro

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pytam_sie

|
Wysłany: Sro Mar 23, 2016 1:52 pm Temat postu: |
|
|
|
Marro napisał: | http://wiadomosci.wp.pl/kat,1041267,title,W-Niemczech-znikaja-imigranci-To-moga-byc-terrorysci,wid,18230115,wiadomosc.html?ticaid=116b3c |
Generalnie i tak jesteśmy na przegranej pozycji.
Aktualni imigranci tylko ułatwiają logistykę terrorystom.
Ale wiele lat wspierania multikulti zrobiło swoje.
Szkoda... bo naprawdę czułem się bezpiecznie w Europie. _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marro

|
Wysłany: Sro Mar 23, 2016 3:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Tylko jak można wogóle mówić o jakiejś polityce bezpieczeństwa skoro w artykule Pan (szef Federalnego Urzędu ds. Imigracji i Uchodźców) z rozbrajającą szczerością przyznaje:
"Wiadomo także, że w Niemczech zaginęło bez śladu co najmniej 142 tys. imigrantów. Przekroczyli w roku ubiegłym granicę i słuch po nich zaginął. - Nie wiemy nawet, kim są ci ludzie - przyznaje Frank-Jürgen Weise, szef Federalnego Urzędu ds. Imigracji i Uchodźców."
Wygląda to coraz ciekawiej:
Prezydent Recep Tayyip Erdogan oświadczył, że w czerwcu 2015 roku jeden z zamachowców odpowiadających za ataki w Brukseli został ujęty przez tureckie służby pod zarzutem działalności terrorystycznej. "Został on zatrzymany w Gaziantep, a następnie deportowany do Belgii" - powiedział Recep Tayyip Erdogan. http://fakty.interia.pl/raporty/raport-seria-zamachow-w-brukseli/strona-glowna/news-turcja-mielismy-jednego-z-zamachowcow-przekazalismy-go-belgo,nId,2168042 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pytam_sie

|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 3:56 pm Temat postu: |
|
|
|
A Unjay oburza się kiedy porównałem muzułmanów do bydła...
Ale cóż najważniejsza jest poprawność polityczna...
Trzeba być tolerancyjnym i wyrozumiałem nawet jak Ci ktoś gwałci żonę... bo w końcu to tylko wymiana kulturowa...
Ja tam nadal uważam, że prof. Wolniewicz dobrze prawi.
I niestety wszelkie te gesty solidarności są tak żenująco śmieszne, że nawet nie ogladam TV ostatnio bo mnie szlak trafia. Wpuściliśmy wiele lat temu muzułmanów do nas... teraz dorzuciliśmy jeszcze okrągły milion... i co nagle zdziwienie, że chłopaki 'rozrywają się' na 'swój' specyficzny sposób.
Przecież to dopiero początek. I nie mamy tego już jak powstrzymać. A można było... tylko trzeba było mieć jaja i rozum...
No nic ... _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pytam_sie

|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2016 8:23 pm Temat postu: |
|
|
|
Kolejny dowód na to, że muzułmanie nie zasługują na pomoc.
Kolejny dowód, że nazwanie ich nawet bydłem nie jest niczym obraźliwym.
Kolejny dowód, że nie można ich wpuszczać do Europy...
https://www.facebook.com/kolakowskidariusz/videos/1085124848194909/ _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Knight_in_fire
|