Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
piknik0700
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 12:20 pm Temat postu: Co myślicie o EURO 2012 w Polsce? |
|
|
|
Ja nie będę patriotą-idiotą i powiem że Polska ta klape...:/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 1:33 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja mysle, że to bardzo dobry pomysł na promocje naszego kraju mam nadzieję, że nie damy plamy i wszystko przygotujemy na światowym poziomie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
LeBoucher

Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 992 Skąd: macie takie fajne swetry?
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 1:51 pm Temat postu: |
|
|
|
Nareszcie coś się ruszy ze stadionami i infrastrukturą, wszystko idzie sprawniej jak są nieprzekraczalne terminy i podpisane zobowiązania. No i nasza reprezentacja na pewno zagra na euro 2012  |
|
Powrót do góry |
|
 |
byq

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 1:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Mam nadzieje że uda mi się bilet zamówić przynajmniej chcialbym jeden mecz zobaczeć Po za tym jestem ciekaw jaka cena bedzie Pozdrawiam  _________________ Hej Hej Jeszcze raz... |
|
Powrót do góry |
|
 |
IVANHOE
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 2:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Mam tylko pytanie kto da pieniądze na te stadiony. Na pewno nie Unia Europejska bo ona na tego typu inwestycje sportowe nie daje pieniędzy. Oby nie było to znowu kosztem tych najbiedniejszych obywateli, lub sie znowu parę akcyz podniesie Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lucjanszolajski

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 3:27 pm Temat postu: Re: Co myślicie o EURO 2012 W Polsce? |
|
|
|
piknik0700 napisał: | Ja nie będę patriotą-idiotą i powiem że Polska ta klape...:/ |
Może tłumaczyć na polski my nie rozumieć twojego pisma !
Na jakiś mecz trzeba będzie się wybrać. Plusem organizacji u nas finałów ME będzie infrastruktura która zostanie po finałach. Teraz są dni świętowania od jutra Polska i Ukraina muszą ciężko pracować by sprostać organizacji tak wielkiej imprezy.
EDIT
Gosiewski juz na 1 planie w tvp sie wypowiada , pewnie finał w Włoszczowej będzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Arivoy

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 4:23 pm Temat postu: |
|
|
|
To jest wspaniała wiadomości dla wszystkich! Gospodarka trochę podskoczy do góry, drogi nam się poprawią, sklepy powstawią nowe;) miejsca pracy powstana nowe - super! Państwo ma wkońcu szanse się rozwinąć i trzeba to wykorzystać! _________________ http://www.Gornik.Zabrze.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 4:32 pm Temat postu: |
|
|
|
IVANHOE napisał: | Mam tylko pytanie kto da pieniądze na te stadiony. Na pewno nie Unia Europejska bo ona na tego typu inwestycje sportowe nie daje pieniędzy. Oby nie było to znowu kosztem tych najbiedniejszych obywateli, lub sie znowu parę akcyz podniesie Pozdrawiam. |
UE daje 37mld euro w tym 2 mld euro na stadiony bynajmniej tak wyczytałem na onecie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
joasiap

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 5:21 pm Temat postu: |
|
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez joasiap dnia Nie Lip 01, 2007 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sebastian Mołek
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 5:33 pm Temat postu: |
|
|
|
jako kibic bardzo sie ciesze z faktu iz Polska zorganizuje ME w 2012.
Natomiast zastanawia mnie jedno: czy uda nam się oczyścić polski futbol.
Przyznanie nam organziacji ME napewno propagandowo wykorzysta ekipa Listkiewicza i nie wiem czy nowo wybrane władze będa nowe czy tylko "nowe" i zamaist uzdolnionych menedzerów sportu dalej bedziemy miec działączowski "beton"
To troszke takiego typowego polskiego narzekania
Pozdrawiam
S.M. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Baron

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 6:20 pm Temat postu: |
|
|
|
.. jestem bardzo ciekawy na ta pilke nozna z polski poprostu niemoge sie doczekac mysle ze finaly beda na knurowskim stadionie hihi 
Ostatnio zmieniony przez Baron dnia Czw Kwi 19, 2007 6:51 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonim

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 6:26 pm Temat postu: |
|
|
|
Pamiętacie Olimpiadę w Atenach? Wszyscy panikowali, że Grecy nie zdążą na czas, a jednak się udało. Myślę, że czas najwyższy, żeby Polska pokazała na co nas stać.
Być może ktoś z Was oglądał taki żarcik o budowie stadionu olimpijskiego w Atenach. Robotnicy mieli przerwę i na beczkach, taczkach i co tam mieli pod tyłkami siedzieli i jedli drugie śniadanie kiedy nagle na rozkopanej bieżni pojawili się zawodnicy. Wierzę, że naszych budowlańców nie trzeba będzie dopingować w ten sposób.
Portugalia zarobiła na czysto 800 mln euro. Nie widzę przeszkód, żeby nasz kraj zarobił 2x tyle.
BTW - gdzie będzie finał bo może zamówię już sobie przelot za 1 zł i nocleg.
@Baron - żeby złotówki dobrze się paliły musisz kotloki zamienić na papierowe. Mnie monety też nie chcą się palić. O podcieraniu nie wspomnę, bo delikatną część ciała metal rani niemiłosiernie. Zwłaszcza te monety z ząbkami na brzegu.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
DEMON
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 6:43 pm Temat postu: |
|
|
|
Finał planowany jest w Kijowie |
|
Powrót do góry |
|
 |
TOM

|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 7:01 pm Temat postu: |
|
|
|
To ja też trochę ponarzekam gdyż w zasadzie też uważam, że istnieje ryzyko przerwania czystek w PZPN i Listkiewicz i jego banda popleczników będą starali się torpedować czyszczenie polskiej piłki. Druga sprawa nasi "kibice". Obawiam się, że rozruby to będzie to o czym pisała będzie potem prasa światowa.
Z pozytywów jednak widze przynajmniej teoretycznie, że w jakimś sensie wpłynie to na inwestycje. Może A4 będzie już do granicy z Ukrainą. Do tego czasu powinien już działać odcinek A1 od granicy z Czechami do wezła A4 a może i dalej .... o ile wpłynie fakt EURO na to. Pewnie zyskają też niekóre stadiony, a na pewno turystyka w tym czasie przyniesie więcej zysków niż zwykle i jak będzie na odpowiednio wysokim poziomie to będzie to w pewnym sensie promocja-reklama na przyszłość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kyzio
|
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 7:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Ludzie czy Wy macie to już wrodzone, aby narzekać na kibiców i przepowiadać że zrobią wielką rozrubę ;/ tak się obawialiście wszyscy jak w Niemczech będą rozrabiać, a co ? zostali uznani najlepszymi kibicami na mundialu choć mieli tylko do dyspozycji 3 mecz... więc skończcie temat kibiców bo robi się on już mało strawny... kontynuujecie mit który od kilku lat jest nieaktualny !! W obliczu tak wielkiego rozwoju, takiej szansy polaczki oczywiście narzekają... Boże niech mentalność naszych rodaków się zmieni bo to już jest żenujące ( |
|
Powrót do góry |
|
 |
|