Wirtualny KNURÓW - Strona główna Wirtualny KNURÓW
Forum dyskusyjne
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Czy można pociągnąć kabel po bloku?

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
yanoo



Dołączył: 11 Lip 2006
Posty: 3

PostWysłany: Wto Lip 11, 2006 11:48 pm    Temat postu: Czy można pociągnąć kabel po bloku? Odpowiedz z cytatem

Chcę założyć sieć z kumplem. Kabel albo pojdzie po bloku albo po klatce. Czy sa jakies przepisy zakazujace tego ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz






Wysłany:     Temat postu: Reklama Google


Powrót do góry
gemis



Dołączył: 05 Maj 2006
Posty: 274
Skąd: Knurów ul.Łokietka

PostWysłany: Sro Lip 12, 2006 12:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kiedyś również chcielismy założyć sieć, w spółdzielni powiedzieli nam że jeśli blok jest nieocieplony to możemy, byleby się to w oczy nie rzucało Wink Natomiast jeśli blok obłożony jest steropianem ocieplającym to kategorycznie zabronili ( kable pod wpływem wiatru ocierają się o ten steropian niszcząc go ) a jak wiadomo nie można nawet w nim wiercić, by usztywnić kabel ( wszyscy u mnie musieli przewieszać anteny sat. itd )

Jeśli masz blok ocieplony to raczej zapomnij, spróbuj dogadać się np z panami od TP lub kablówki. Jeśli kolega mieszka w tej samej klatce, to może pozwolą wam puscić kable ich rynienkami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
yanoo



Dołączył: 11 Lip 2006
Posty: 3

PostWysłany: Sro Lip 12, 2006 12:39 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a po klatce schodowej?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gemis



Dołączył: 05 Maj 2006
Posty: 274
Skąd: Knurów ul.Łokietka

PostWysłany: Sro Lip 12, 2006 10:28 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli chcecie to zrobić full legal to idzcie do administracji czy spółdzielni się dowiedzieć.. jeśli to nie jest duża odległość to spróbujcie to zamaskowaćWink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
statystyka