Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plumowski
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 10:35 pm Temat postu: |
|
|
|
patrycju5z napisał: | Nie wiem czy szczury, ale ostatnio przebiegła mi przed maską sarna na wysokości auchana. |
Ciemno było; to był właśnie zmutowany szczur. _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Anonim
|
Wysłany: Czw Sty 06, 2011 11:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Czy to na pewno była sarna? A może jeleń? Bo jak sarna to koza czy kozioł, a jeżeli jeleń to łania albo byk. A może dziecko sarny czyli kozy - koźlę albo jeleniowej czyli łani - cielak.
Tak tylko pytam bo ja nie rozróżniam, tak samo jak husky od malamuta czy goldena od labradora biszkoptowego. |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 12:09 am Temat postu: |
|
|
|
właśnie nie mam pewności czy to była sarna. Skakała i wyglądało to na sarnę, ale mógłbo to być inne leśne zwierze podobne do sarny. _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
CZECHO
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 9:51 am Temat postu: |
|
|
|
Plumowski napisał: | CZECHO napisał: | Chciałbym was ostrzec przed tankowaniem na "super" nowej stacji Auchan .
We wtorek zalałem bak za 200 zł w mojej omedze i gdy dojeżdżałem do domu dwa razy mi zgasła .
niestety musiałem pojechać rano do Radomia więc zaryzykowałem i pojechałem . Samochód jakoś dojechał do Radomia gdzie ponownie mi zgasł na skrzyżowaniu . W drodze powrotnej 100 km od domu akcja się zaczęła i przy każdym dohamowywaniu samochód gasł . Zaczęła się palić kontrolka pompy , ciągle gasł , obroty falowały , gasł przy dohamowywaniu itd itd a ja w szoku . Myślałem że zostanę w ciemnym lesie za Wolbromiem ale na szczęście dojechałem do Olkusza i dotankowałem go na shellu.
Wtedy samochód zmienił swoje oblicze i od tej pory targał jak zwykle to bywa ii już nie gaśnie
.
Wniosek jest jeden , tanie lanie nie w auchanie !!!!!!!!!!!
Uważajcie na tą stację .Chodzi o benzynę 95.
D'oh! |
Udowodnij, że to przez tankowanie na tej stacji... |
Nie mam zamiaru nikomu udowadniać że to z tego powodu . Dodam jedynie że do dzisiaj nie było podobnych objawów w moim samochodzie a samochód jest w stanie idealnym bo nigdy nie oszczędzam na naprawach.
Według mnie to pewne że paliwo jest złej jakości bo wcześniej miałem pusty bak i zalałem tylko tam , po zalaniu na innej stacji 70km od Knurowa problem zniknął .
Ostrzegam a zrobicie jak chcecie .
Jestem Knurowianinem od urodzenia więc nie doszukujcie się ataków ze strony konkurencji |
|
Powrót do góry |
|
|
Zibo
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 2:12 pm Temat postu: |
|
|
|
tankowalem na Auchanie juz 3-4 razy pod rzad i nie mialem zadnych problemow, a cena zachecajaca _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
arkadioss
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 4:22 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja osobiście już też kilka razy tankowałem na Auchanie i nie mam żadnych problemów. Może trafiłeś na jakąś trefną partię paliwa, możemy się teraz tylko domyślać |
|
Powrót do góry |
|
|
Jimi
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 6:08 pm Temat postu: |
|
|
|
ala napisał: | U mnie też występowały podobne objawy tj. szarpanie, dławienie i gaśnięcie na skrzyżowaniu.
Ale zwolnienie ręcznego hamulca pomogło i teraz śmiga aż miło. |
łohohoho dowcipna baba za kierownicą...
@CZECHO w ten wtorek tankowałeś?
bo ja tam od początku tankuje i dopiero od niedawna mi się tak dzieje. _________________ You say Bruno Mars, I say Guns'n Roses
You say Hannah Montana, I say nirvana
You say Owl City, I say Bon Jovi
You say Taylor Swift, I say AC/DC
You say Justin Bieber, I say Fuck You |
|
Powrót do góry |
|
|
zygmunt
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 6:37 pm Temat postu: |
|
|
|
Tankuje na Auchanie od samego początku ale tylko 98 i nie miałem żadnych problemów, wydawalo mi sie tylko że w mrozy wiecej palił, ale wiele razy silnik chodził a ja sobie szyby skrobałem, może dlatego no i powroty po 15 z Gliwic , Zabrza same korki, tak pozatym nie odczułem róznicy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Anonim
|
Wysłany: Pią Sty 07, 2011 11:01 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja raz zatankowałem 30 l. kiedy jeszcze noPb95 była za 4,13. Dwa razy zdarzyło się, że na chwilę jakby przestał palić na jeden tłok na biegu jałowym ale to dosłownie przez kilka sek., później było ok. A później przeskoczył na gaz. Benzynę mam tylko na rozruch ale w ostatnie mrozy potrzebował więcej czasu na rozgrzanie więc przyuważyłem. Ogólnie ok, LPG nie tankowałem bo grosz różnicy a godzina stania w kolejce. Więcej bym spalił przez czekanie niż dojazd do Intera. |
|
Powrót do góry |
|
|
CZECHO
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 10:37 am Temat postu: |
|
|
|
Jimi napisał: | ala napisał: | U mnie też występowały podobne objawy tj. szarpanie, dławienie i gaśnięcie na skrzyżowaniu.
Ale zwolnienie ręcznego hamulca pomogło i teraz śmiga aż miło. |
łohohoho dowcipna baba za kierownicą...
@CZECHO w ten wtorek tankowałeś?
bo ja tam od początku tankuje i dopiero od niedawna mi się tak dzieje. |
tak tankowałem w ten wtorek i w środę miałem masakrę z samochodem . |
|
Powrót do góry |
|
|
knurowianin_007
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 12:48 pm Temat postu: re: |
|
|
|
Witam.
Ja przepalam ogrom paliwa - tankuje na Muszkieterach i na Auchanie i... nie widze różnicy w jakości paliwa oraz pracy silnika na tym paliwie, itd....
..a jak nie widać różnicy to po co przepłacać: )
Każde auto jest inne, każde ma inaczej "zmęczone" serce (silnik). Do tego dochodzą warunki atmosferyczne i kierowca... jeden, noga jak piórko, a inny kopyto ze stali - wiec nie ma co się rozpisywać bo porównania nie są miarodajne...
ale jedna prawda jest uniwersalna ... tankuj tam gdzie mają ruch w interesie - paliwo zawsze "świeże", nic sie nie osadza w zbiornikach wiec i żadnego paskudztwa poprzez dystrybutor nie zassiesz... a na stacjach gdzie ruch jest mały wszsytko sie moze zdażyć .. _________________ Pozdrawiam -= Knurowianin_007 =-
teraz :
|
|
Powrót do góry |
|
|
|