Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wampir
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 1:30 pm Temat postu: Ile zostało mi jeszcze życia? :) |
|
|
|
Nie to nie
Ostatnio zmieniony przez Wampir dnia Sob Paź 28, 2006 1:36 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
acidman666
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 3:40 pm Temat postu: |
|
|
|
Mi prawie 28 jeszcze zostało Nie tak źle
Pozdrawiam acidman _________________ http://www.acid-drinkers.com/
Always Look On The Bright Side Of Life |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 5:00 pm Temat postu: |
|
|
|
A na jaką wersję patrzycie? pesymistyczną optymistyczną czy neutralną? _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wampir
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 6:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Oczywiscie na neutralna |
|
Powrót do góry |
|
|
lukas2401 Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 8:01 pm Temat postu: |
|
|
|
36 lat, 7 miesięcy i 10 dni ... nie za dużo |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Czw Paź 26, 2006 9:14 pm Temat postu: |
|
|
|
40 lat, 0 miesięcy i 17 dni ;] _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lady_McBeth
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 6:12 am Temat postu: |
|
|
|
43 lat, 9 miesięcy i 30 dni...: ) _________________ Zostań człowiekiem! Małpom to się już udało :] |
|
Powrót do góry |
|
|
secundo
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 8:28 am Temat postu: |
|
|
|
Głupie to, jak nie wiem. Uważajcie! Bo w takich sprawach się nie żartuje. Można niechcący podczepić się pod bardzo zgubne klimaty (przypuszczam, że tak strona to taka pułapka). Adminie: uważam, że ten wątek powinien zostać jak najszybciej zamknięty |
|
Powrót do góry |
|
|
lucjanszolajski
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 2:00 pm Temat postu: |
|
|
|
secundo napisał: | Głupie to, jak nie wiem. Uważajcie! Bo w takich sprawach się nie żartuje. Można niechcący podczepić się pod bardzo zgubne klimaty (przypuszczam, że tak strona to taka pułapka). Adminie: uważam, że ten wątek powinien zostać jak najszybciej zamknięty |
To wszystko sprawka "układu".
Ja wiem że w internecie jest wiele ciekawych rzeczy lecz czy każdą znalezioną głupote trzeba umeszczać od razu na formu
Co do zamknięcia tematu to lepiej go usunąć.
P.S - Adminie ja nieuzuruje twojej władzy to tylko prośba usera _________________ "Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia". - W.E. Buffett |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 11:14 pm Temat postu: |
|
|
|
lucjanszolajski napisał: | secundo napisał: | Głupie to, jak nie wiem. Adminie: uważam, że ten wątek powinien zostać jak najszybciej zamknięty |
Adminie ja nieuzuruje twojej władzy to tylko prośba usera |
Myślę, że większość forumowiczów, którzy się w tym temacie wypowiadało potraktowała to jak zabawę, przerywnik pomiędzy poważniejszymi tematami. O tym, czy temat jest głupi niech zdecydują inni, którzy zagłosują "kliknięciami". Jeżeli już nikt nic nie napisze, to znaczy, że macie rację i temat "umrze śmiercią naturalną". Zostawmy więc decyzję użytkownikom, bo ja nie uzurpuje sobie "władzy" na takie decyzje.
Do tej pory mam pretensje do siebie, że za późno został usunięty temat o sprawie samobójstwa pewnej knurowianki. Masz rację - wg tego co napisałem powyżej, też nie powinniśmy tego tematu usuwać, bo przecież to interesowało innych i była dyskusja. Jestem jednak pewny, że widzisz różnicę. Jestem też pewny, że po Twoim "pouczeniu" raczej nikt tutaj już nie pochwali się tym, ile mu jeszcze zostało lat życia. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Anonim
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 1:16 am Temat postu: |
|
|
|
Niestety to czeka na wszystkich a nikt nie zna dnia ani godziny.
Jestem w połowie drogi. Jeszcze jest czas, żeby zrobić coś dobrego w życiu. |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 9:10 am Temat postu: |
|
|
|
To tylko normalny temat służacy jako przerywnik przy nudnych i nienormalnych postach w dziale wybory.
Śmiać też się trzeba umieć, a nie rzucać siebie błotem. _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii.
Ostatnio zmieniony przez patrycju5z dnia Sob Paź 28, 2006 10:05 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Jonas
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 9:52 am Temat postu: |
|
|
|
patrycju5z napisał: | To tylko normalny temat służacy jakoprzerywnuk przy nudnych i nienormalnych postach w dziale wybory.
Śmiać też się trzeba umieć, a nie rzucać siebie błotem. |
hmm, dobrze powiedziane, przy dobrej okazji
Mnie zostało jakies duzo lat;) , bede zyl do 80 - tki i napewno nie zapomne zostawić coś po sobie na tym forum, z czego pewnie wszyscy sie cieszą |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 10:07 am Temat postu: |
|
|
|
secundo napisał: | Głupie to, jak nie wiem. Uważajcie! Bo w takich sprawach się nie żartuje. Można niechcący podczepić się pod bardzo zgubne klimaty (przypuszczam, że tak strona to taka pułapka). Adminie: uważam, że ten wątek powinien zostać jak najszybciej zamknięty |
Secundo dlaczego Ty we wszystkim upatrujesz jakiś przekręt, coś podstępnego itp...
Normalna stronka a jeśli chodzi o temat... tego typu stron w internecie jest dość dużo
i są takie na których podaje się więcej danych które potrafią bardziej określić nasze "możliwości"
żadnej z tych stron nie można traktować poważnie i na serio... a jedynie z przymróżeniem oka i w kategoriach humorystycznych _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
secundo
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 1:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie wszędzie upatruję i nie zawsze, tylko wtedy, gdy są powody. A tu są. Bo nie wiem, kto miałby interes w zakładaniu portalu, który skłania młodych ludzi do wyliczania daty śmierci? Franciszkanie raczej to nie są. Jeżeli żart, to pal licho, rzecz gustu. Ale jeżeli nie żart, to co? Może manipulacje, które mają na celu doprowadzenie "klientów" do określonego zachowania oraz do samobójstwa? Mam opinię, że ta reklamowana strona wyraźnie kojarzy się z takim nurtem wywierania wpływu. Jeśli Tobie odpowiada, możesz sobie ustawić ją jako startową, ale reklamowanie linku na forum miejskim to już łowienie odbiorców. Temu chciałem przeciwdziałać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|