Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plumowski
|
Wysłany: Czw Lis 05, 2020 1:52 pm Temat postu: Mamy problem z bezpieczeństwem konta? |
|
|
|
1 przejęte hasło
Jak najszybciej zmień hasła
Te konta używają haseł ujawnionych w wyniku naruszenia bezpieczeństwa danych w innej firmie, dlatego są zagrożone. Zmień teraz hasła i nie używaj ich ponownie. Więcej informacji
To konto jest zagrożone
wirtualnyknurow.pl
Plumowski
Był jakiś włam? _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2020 12:51 pm Temat postu: Re: Mamy problem z bezpieczeństwem konta? |
|
|
|
Tradycyjnie piszesz trochę zagadkowo , ale domyślam się, że dostałeś e-maila o powyższej treści. To jakiś scam. Nic mi nie wiadomo o żadnym włamie ani też nie były wysyłane ze strony tego typu e-maile. _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
LeGolas
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2020 11:37 am Temat postu: |
|
|
|
Nie,
Chrome sama sprawdza czy jakiekolwiek zapisane w przegladarce hasła nie są przejęte i w razie w wyświetla taki komunikat z prośbą o zmianę hasła.
Moje również zostało jakiś czas temu przejętę ( pewnie baza danych gdzieś wypłynęła na DN).
Ot technologia
Wsyatrczy zmienić haslo _________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę.
Kurt Cobain |
|
Powrót do góry |
|
|
Atticus
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2020 2:29 pm Temat postu: |
|
|
|
A ja kilka dni temu miałem podejrzanego maila, z hasłem łudząco podobnym do tego jakie mam na WK |
|
Powrót do góry |
|
|
|