Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
knw-78
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2019 12:29 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie jestem pod wrażeniem. Z normalnej ciekawości zadałem pytanie, tylko tyle. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Adalbert.
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 9:50 am Temat postu: |
|
|
|
knw-78 napisał: | Nie jestem pod wrażeniem. Z normalnej ciekawości zadałem pytanie, tylko tyle. |
Stoi już firma logistyczna. Teraz buduje się firma produkcyjna z branży samochodowej. Budowa szybko postępuje, w tym roku planowane jest otwarcie. Trwa rekrutacja 1000 pracowników.
|
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 10:34 am Temat postu: |
|
|
|
knw-78 napisał: | Nie jestem pod wrażeniem. Z normalnej ciekawości zadałem pytanie, tylko tyle. |
Ale nie chodziło o Ciebie... tylko Ramsa...
To On pewnie jest nadal pod wrażeniem wezwania jakie napisał Rotmistrz _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
knw-78
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 12:34 pm Temat postu: |
|
|
|
tvardy napisał: | knw-78 napisał: | Nie jestem pod wrażeniem. Z normalnej ciekawości zadałem pytanie, tylko tyle. |
To On pewnie jest nadal pod wrażeniem wezwania jakie napisał Rotmistrz |
|
|
Powrót do góry |
|
|
karolina1639
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 5:07 pm Temat postu: |
|
|
|
Adalbert. napisał: | knw-78 napisał: | Nie jestem pod wrażeniem. Z normalnej ciekawości zadałem pytanie, tylko tyle. |
Stoi już firma logistyczna. Teraz buduje się firma produkcyjna z branży samochodowej. Budowa szybko postępuje, w tym roku planowane jest otwarcie. Trwa rekrutacja 1000 pracowników.
|
Gdzie stoi ? I gdzie rekrutują ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Adalbert.
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 7:28 pm Temat postu: |
|
|
|
karolina1639 napisał: | Adalbert. napisał: | knw-78 napisał: | Nie jestem pod wrażeniem. Z normalnej ciekawości zadałem pytanie, tylko tyle. |
|
Moj wpis to gorzka ironia. Ciezko do tematu knurowskiej strefy podchodzic z powaga |
|
Powrót do góry |
|
|
Marro
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 10:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Adalbert. napisał: | karolina1639 napisał: | Adalbert. napisał: | knw-78 napisał: | Nie jestem pod wrażeniem. Z normalnej ciekawości zadałem pytanie, tylko tyle. |
|
Moj wpis to gorzka ironia. Ciezko do tematu knurowskiej strefy podchodzic z powaga |
A już myślałem że impreza sylwestrowa była tak intensywna że obudziłem się w roku 2025 |
|
Powrót do góry |
|
|
ala
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2019 2:40 pm Temat postu: |
|
|
|
tvardy napisał: | knw-78 napisał: | Nie jestem pod wrażeniem. Z normalnej ciekawości zadałem pytanie, tylko tyle. |
To On pewnie jest nadal pod wrażeniem wezwania jakie napisał Rotmistrz |
Z wrażenia musiał sobie sam udowodnić, że jest dobrze:
http://przegladlokalny.eu/-a-bedzie-jeszcze-ladniejszy- _________________ Jeśli nie rozumiesz treści tego postu, to znaczy nie jesteś adresatem. |
|
Powrót do góry |
|
|
seth
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2019 12:04 am Temat postu: |
|
|
|
Widzę tu wielu kandydatów na prezydenta tyle że jakoś mało skuteczni są |
|
Powrót do góry |
|
|
ala
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2019 4:51 pm Temat postu: |
|
|
|
Knurów - zawsze po drodze ...
Jak znaki drogowe które się mija jadąc do celu.
Kolejna inwestycja dotarła do końca swojej drogi -
Cytat: | Nowa firma w zabrzańskiej strefie ekonomicznej będzie zlokalizowana na działce o powierzchni 2,7941 ha usytuowanej przy ul. Ziemskiej. Wartość nieruchomości wyceniono na 2 mln 655 tys. zł. |
https://iknurow.pl/zabrze-nowa-firma-w-zabrzanskiej-strefie-ekonomicznej/ _________________ Jeśli nie rozumiesz treści tego postu, to znaczy nie jesteś adresatem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł86
|
Wysłany: Nie Lut 17, 2019 1:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Zamiast tej strefy ekonomicznej to powinni zrobić tam fajne osiedle domków jednorodzinnych. |
|
Powrót do góry |
|
|
thomas1511
Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 32 Skąd: Knurów/Rijnwaarden-Nederland
|
|
Powrót do góry |
|
|
lukas2401 Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2019 7:22 pm Temat postu: |
|
|
|
A kto nas nie wyprzedził? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Anonim
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2019 8:04 am Temat postu: |
|
|
|
Takie metropolie jak Gierałtowice, Stanowice to prawdziwe magnesy dla inwestorów.
Znacznie Więcej Niż Prezydent ogłosił dzień przed wyborami, że jest inwestor i umarło.
"Knurów jest ładny" to jego hasło. Ale chyba patrzy tylko w górę, a nie przyjrzał się brudnym ulicom. Po raz kolejny pod krawężnikami zalegają pozostałości po zimie, których oczywiście ze służbowej limuzyny nie da się zauważyć. _________________ Śląsk dawał Warszawie miliony ton węgla, w zamian za to Warszawa brała od Śląska miliony ton stali. |
|
Powrót do góry |
|
|
Anonim
|
Wysłany: Pią Wrz 27, 2019 12:45 pm Temat postu: |
|
|
|
Tak chyba sam do siebie będę pisać na tym forum i sam sobie udzielę odpowiedzi.
Ale zastanawia mnie jedno. W ubiegłym roku, w piątek przed samymi wyborami samorządowymi Pierwszy Obywatel ZWNM ogłosił podpisanie listu intencyjnego z inwestorem.
Wywiad na ten temat w PL przypominał rozmowę dziennikarki (M. Kożuchowska) z naczelnikiem więzienia (M. Kondrat) w "Kilerze". Całość można streścić jednym zdaniem "wiem, ale nie powiem".
Kończy się wrzesień, za 3 tygodnie rocznica tego wiekopomnego oświadczenia: "Zamierzenia inwestora są niezwykle ambitne. Jednoznacznie wskazują, że chciałby szybko przeprowadzić proces dokumentacyjny, a następnie przystąpić do budowy infrastruktury i obiektów. Tak, by pod koniec 2019 roku rozpocząć działalność i uruchomić produkcję."
A w Strefie nudy jak w polskim filmie, nic się nie dzieje.
Przypomnę jedynie, że te knurowskie 16 ha włączono do KSSE w lutym 2007.
JEST TEN INWESTOR, CZY GO NIE MA? A może to był taki królik z kapelusza na potrzeby kampanii, a potem może ludzie zapomną? _________________ Śląsk dawał Warszawie miliony ton węgla, w zamian za to Warszawa brała od Śląska miliony ton stali. |
|
Powrót do góry |
|
|
|