Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rss20
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2014 2:47 pm Temat postu: |
|
|
|
spoko zrobiłem tylko maskę. potem się zaczynało zimno robić i stwierdziłem, że zrobię glinkę z woskiem nastepnym razem |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
MefKM
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2014 8:17 am Temat postu: |
|
|
|
propo myjni - długo nie mogłem sie przekonać do myjni samoobsługowych, ale w końcu pojechałem i teraz doszedłem do perfekcji, tzn. moje kombi kosztuje mnie 7zł. (5zł. na mycie z pianą i 2 zł. na płukanie woskiem na gorąco) a auto żony jestem w stanie umyć za 5zł.
oczywiście nie o kasę chodzi, ale głównie o czas - zajmuje mi to średnio 20-30 minut, bo dodatkowo po umyciu auto przecieram mikrofibrą
efekt wystarczający, heh - mam czarny lakier i nie ma sensu ładować kasy w super myjnie, bo następnego dnia auto juz jest okurzone (nigdy więcej czarnego auta)
auto żony kupiliśmy po jakimś palaczu - po kilku dniach chemia sie ulotniła i wyszedł smród papierosów, ale kupiłem generator ozonu (wydajność 7000 mg/h) i po ok. 5h ozonowania (oczywiście w seriach po ok. 30 - 45 minut) smród zaczyna ustępować _________________ MefKM
_______________________________________ |
|
Powrót do góry |
|
|
rfilo
|
Wysłany: Pią Wrz 07, 2018 9:44 pm Temat postu: |
|
|
|
Odświeżam kotleta ..
Ktoś korzystał z myjni na knurowskiej??
Ta ktora jest na wjezdzie do Knurowa od strony ronda przy Auchan?
Myjnia jest na prywatnej posesji
Jak z jakością, jaki cennik? |
|
Powrót do góry |
|
|
swmikolaj
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2018 2:15 pm Temat postu: |
|
|
|
Jak samoobsługowa to tylko ze szczotką do mycia. Przy mojej jeździe cięzko domyć samą lancą pod ciśnieniem cały syf i brud. Musi być szorowanko. |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2018 10:08 pm Temat postu: |
|
|
|
swmikolaj napisał: | Jak samoobsługowa to tylko ze szczotką do mycia. Przy mojej jeździe cięzko domyć samą lancą pod ciśnieniem cały syf i brud. Musi być szorowanko. |
Ze swojego doświadczenia to polecam przy dużym zamkniętym Tesco... poza tym w Knurowie nie ma dobrej myjni _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
|