Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Balbina
|
Wysłany: Czw Cze 22, 2017 6:32 pm Temat postu: |
|
|
|
Właśnie widziałam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mateusz
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2017 9:54 pm Temat postu: |
|
|
|
Ale lewoskrętu do Dąbrowskiego już nie ma, azyl dla pieszych widać tam będzie. Po co taki szeroki chodnik po stronie cmentarza? Czy mi się tylko wydaje czy jezdnia będzie węższa niż była? Najlepiej niech postawią tam znak D-40 i kilka 'śpiących policjantów'. _________________ http://mtsl.digart.pl/digarty/
tel 661 143 709
Moja trasy na Bikemap |
|
Powrót do góry |
|
|
Balbina
|
Wysłany: Sob Cze 24, 2017 11:12 am Temat postu: |
|
|
|
Ja też odnoszę wrażenie że ten chodnik został poszerzony. Dziwne bo tam mało osób się przemieszcza |
|
Powrót do góry |
|
|
Knurowianin2000
|
Wysłany: Sob Cze 24, 2017 7:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Raczej szerokość chodnika została taka sama jak przed remontem, to chyba takie złudzenie przez koste |
|
Powrót do góry |
|
|
Wilq
|
Wysłany: Nie Cze 25, 2017 7:53 am Temat postu: |
|
|
|
Szerokość została taka sama, tylko zlikwidowali pas zieleni. |
|
Powrót do góry |
|
|
Balbina
|
Wysłany: Pon Cze 26, 2017 9:42 am Temat postu: |
|
|
|
Może się nie znam - a nawet na pewno- ale czy będzie możliwość wyjechania na ulicę od 777- ten krawężnik zaje.. sty. |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 3:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Właśnie nie wiem po jakiego grzyba te chodniki są takie szerokie...
zamiast o jakiś 1m poszerzyć drogę... _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
zarag
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 5:40 pm Temat postu: remont 1 go maja |
|
|
|
I jeszcze na dodatek te wysepki oraz zmniejszenie przestrzeni na łuku drogi dla pojazdów.Tak pobudują jak na WPII (wjazd na osiedle w okolicy spożywczaka osiedlowego- zrobili tak wąski wjazd ,że 2 auta się nie potrafiły minąć- potem trochę poprawili , ale to mogło być jeszcze szersze.- bo jest miejsce.Tak samo - wyjazd i wjazd z biedronki na WPII - porażka. |
|
Powrót do góry |
|
|
lukas2401 Moderator
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 6:54 pm Temat postu: |
|
|
|
No chodnik po stronie cmentarza bardzo szeroki, a mało uczęszczany. Zlikwidowali pas trawy i zrobili szerszy chodnik, a po drugiej stronie wąska ścieżka rowerowa + chodnik.
Ale najważniejsze, że kasa wydana _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 11:53 am Temat postu: |
|
|
|
lukas2401 napisał: | No chodnik po stronie cmentarza bardzo szeroki, a mało uczęszczany. Zlikwidowali pas trawy i zrobili szerszy chodnik, a po drugiej stronie wąska ścieżka rowerowa + chodnik.
Ale najważniejsze, że kasa wydana |
Kasa wydana oczywiście bez pomyślunku ... nie ma to jak nasz UM _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
SQT
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 4:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Jak dla mnie na plus że studzienki są w chodniku a nie na na ulicy. Szkoda tlyko że parę lat temu robili remont no ale pomińmy to.
@tvardy, UM chyba za wiele nie ma do gadania bo 1 Maja to wojewódzka/powiatowa jak dobrze pamiętam. |
|
Powrót do góry |
|
|
lukas2401 Moderator
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 6:41 pm Temat postu: |
|
|
|
Jest powiatowa, ale miasto dokładało pieniądze do tej inwestycji, więc raczej mieli co do gadania
Parę lat temu był położony nowy asfalt, ale tylko dlatego, że robili kanalizację. Niestety było to zrobione byle jak i asfalt zaczął pękać, kto jeździ tamtędy to widział jak jezdnia zaczynala się sypać. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
SQT
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 7:37 pm Temat postu: |
|
|
|
lukas2401, w takim razie ok. Zastanawia mnie jednak dlaczego wtedy studzienki ładowali na środku a teraz nagle dało się je przesunąć |
|
Powrót do góry |
|
|
tvardy Moderator
|
Wysłany: Pią Lip 07, 2017 10:27 pm Temat postu: |
|
|
|
SQT napisał: | Jak dla mnie na plus że studzienki są w chodniku a nie na na ulicy. Szkoda tlyko że parę lat temu robili remont no ale pomińmy to.
@tvardy, UM chyba za wiele nie ma do gadania bo 1 Maja to wojewódzka/powiatowa jak dobrze pamiętam. |
Dobrze... może i jest powiatowa czy coś
ale gdyby nasze władze miały - kohones - to by umieli załatwić poszerzenie itp _________________ Pozdrawiam
-= tvardy =-
|
|
Powrót do góry |
|
|
Plumowski
|
Wysłany: Sob Lip 08, 2017 7:50 pm Temat postu: |
|
|
|
SQT napisał: | Jak dla mnie na plus że studzienki są w chodniku a nie na na ulicy. Szkoda tlyko że parę lat temu robili remont no ale pomińmy to.
Mówisz, że wszystkie studzienki będą przy chodniku? _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
|
|