Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lukas2401 Moderator
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
szpitalniak
|
Wysłany: Czw Lis 24, 2016 11:35 pm Temat postu: |
|
|
|
a co to już jest za akcja,nie dla Natali Przybysz w Knurowie? widziałem ponaklejane kartki na tablicy ogłoszeniowej z taką informacją.Na dole dopisek że usunęła dziecko..... _________________ szpitalniak |
|
Powrót do góry |
|
|
ala
|
Wysłany: Sob Lis 26, 2016 3:40 pm Temat postu: |
|
|
|
szpitalniak napisał: | a co to już jest za akcja,nie dla Natali Przybysz w Knurowie? widziałem ponaklejane kartki na tablicy ogłoszeniowej z taką informacją.Na dole dopisek że usunęła dziecko..... |
Kogoś uwiera "katolickie" sumienie więc sobie ulżył(a). _________________ Jeśli nie rozumiesz treści tego postu, to znaczy nie jesteś adresatem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Saladyn
|
Wysłany: Pon Lis 28, 2016 6:59 pm Temat postu: |
|
|
|
A mnie uwiera Ewa Farna . To jest osoba która prowadziła i spowodowała stłuczkę pod wpływem alkoholu |
|
Powrót do góry |
|
|
SQT
|
Wysłany: Czw Gru 08, 2016 6:44 pm Temat postu: |
|
|
|
@Saladyn, i zdaje się nic jej się nie stało.
Co do wyboru nie zagłosuję bo żaden z przedstawionych artystów mnie nie interesuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
lukas2401 Moderator
|
Wysłany: Czw Sty 05, 2017 11:16 pm Temat postu: |
|
|
|
Nikt jeszcze nie napisał, że plebiscyt wygrała Ewa Farna, druga była Ewelina Lisowska. Obie jednak wybrały koncerty w innych miejscowościach
Także na Dniach Knurowa wystąpić ma Natalia Przybysz i Bracia Cugowscy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
chwastow
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2017 12:30 am Temat postu: |
|
|
|
A skąd to wiadomo? Przeciez Cugowskich nie bylo na liscie wcale. _________________ Posiadam osobowość 'borderline' |
|
Powrót do góry |
|
|
Saladyn
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2017 1:13 am Temat postu: |
|
|
|
Czemu nie np . Oberschlesien ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
Knurowianin2000
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2017 4:34 pm Temat postu: |
|
|
|
To po co te głosowanie jak i tak nie będzie tych co chcieli ludzie? |
|
Powrót do góry |
|
|
ala
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2017 12:54 pm Temat postu: |
|
|
|
Knurowianin2000 napisał: | To po co te głosowanie jak i tak nie będzie tych co chcieli ludzie? |
Bo to były "konsultacje społeczne" _________________ Jeśli nie rozumiesz treści tego postu, to znaczy nie jesteś adresatem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Xander_cage
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2017 11:38 am Temat postu: |
|
|
|
Z tego co wiem CK jeszcze nie poinformowało o wynikach i artystach którzy wystąpią na Dniach Knurowa więc o co ten lament?
Pozdrawiam
Xander _________________ ... Welcome to the Xander Zone ...
|
|
Powrót do góry |
|
|
max
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2017 12:09 pm Temat postu: |
|
|
|
Xander_cage napisał: | Z tego co wiem CK jeszcze nie poinformowało o wynikach i artystach którzy wystąpią na Dniach Knurowa więc o co ten lament?
Pozdrawiam
Xander |
Ty nie czytasz oficjalnego organu miejskiego jakim jest Przegląd Lokalny? No, to z Twojej strony foux pas
Tam właśnie pisali o występie w sobotę, 17 czerwca, najpierw Natalii Przybysz, a potem Braci. Gazeta wydawana przez Centrum Kultury powinna być dobrze poinformowana, prawda? Trwają jeszcze ustalenia z zespołami disco polo, które wystąpią w niedzielę. |
|
Powrót do góry |
|
|
krzysiu
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2017 3:55 pm Temat postu: |
|
|
|
Konsultacje ha ha. |
|
Powrót do góry |
|
|
Xander_cage
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2017 5:07 pm Temat postu: |
|
|
|
max napisał: |
Ty nie czytasz oficjalnego organu miejskiego jakim jest Przegląd Lokalny? No, to z Twojej strony foux pas
Tam właśnie pisali o występie w sobotę, 17 czerwca, najpierw Natalii Przybysz, a potem Braci. Gazeta wydawana przez Centrum Kultury powinna być dobrze poinformowana, prawda? Trwają jeszcze ustalenia z zespołami disco polo, które wystąpią w niedzielę. |
Istotnie nie czytam. A czy to coś złego, że nie gustuję w żadnej papierowej prasie?
W takim razie zanim posypią się na mnie gromy (jak zwykle z resztą) proponuję by narzekacze podjęli próbę kontaktu z agentami artystek, które "wygrały" i dowiedzieli się dlaczego Panie wybrały inne miasta na swój występ...
Pozdrawiam
Xander _________________ ... Welcome to the Xander Zone ...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Plumowski
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2017 6:57 pm Temat postu: |
|
|
|
Cytat: |
W takim razie zanim posypią się na mnie gromy (jak zwykle z resztą) proponuję by narzekacze podjęli próbę kontaktu z agentami artystek, które "wygrały" i dowiedzieli się dlaczego Panie wybrały inne miasta na swój występ...
Pozdrawiam
Xander |
Bo mieli w/w terminy wcześniej zakontraktowane? _________________ Pozdrawiam,
Heniek |
|
Powrót do góry |
|
|
|