|
Wirtualny KNURÓW Forum dyskusyjne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
unjay
|
Wysłany: Nie Mar 13, 2016 1:03 am Temat postu: |
|
|
|
Mamed Chalidow: Przeżywam bardzo falę nienawiści do imigrantów, muzułmanów
- Jak przyjeżdżałem do Polski, nie było problemu, że jestem muzułmaninem. A dziś to jest problem. Po części, w 90 proc. to wina mediów, niestety, że dzisiaj tak przedstawiają problem tych ludzi. Przyjechałem tu w 1997 roku jako student, między pierwszą a drugą wojną w Czeczenii. Niestety w tamtych czasach w Rosji było tak, że gdzie nie pojechałeś, byłeś bandytą, terrorystą itd. Wszędzie była dyskryminacja, byliśmy wytykani palcami. Byliśmy cały czas czujni, narażeni na atak. Gdy przyjechałem do Polski było odwrotnie, ludzie rozumieli nas - powiedział Chalidow.
- Dziś trzeba ludzi nauczyć, przypomnieć, że polski naród kiedyś też cierpiał, a dziś ta krzywda dzieje się gdzieś indziej i trzeba tych ludzi wyedukować. Jestem bardzo zdziwiony, że taki ruch zrobiono w tym kierunku, że ktoś zaczął w tym kierunku działać i za to chcę podziękować. Trzeba po prostu otworzyć ludziom oczy i tyle. Ja przeżywam bardzo tę falę nienawiści do imigrantów, muzułmanów. Toczyłem niejedną dyskusję na moim fanpage'u, żeby Polacy zaczęli się edukować. Tyle emocji chyba wcześniej nie przeżyłem. Media nie robią nic, żeby to zmienić, uspokoić, wytłumaczyć. Tylko jest hejt cały czas. A dziś to właśnie media edukują ludzi. Trzeba w ludziach pobudzić aspekt ludzki, humanitarny. Dziś nie ma współczucia, gdy widzimy tonących ludzi. A co się dzieje, na miejscu, w Syrii? Brzydko mówiąc, to tam jest mielonka, tam ludzie giną.
http://sportowefakty.wp.pl/mma/586187/mamed-chalidow-przezywam-bardzo-fale-nienawisci-do-imigrantow-muzulmanow _________________ “Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz Kopiszka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
unjay
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 12:34 am Temat postu: |
|
|
|
Przecież to prowokatorskie ustawki skrajnie prawicowej Britain First. _________________ “Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz Kopiszka
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 9:51 am Temat postu: |
|
|
|
*) skrajna prawica - zwykli obywatele zaniepokojeni brakiem działania organów państwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
unjay
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 12:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Wg Ciebie skrajna prawica nie istnieje? Czy Twoja definicja nie pasuje do każdego ugrupowania?
A tu przykład " zwykłych obywatele zaniepokojonych brakiem działania organów państwa" na Słowacji. Nowo wybrany poseł w akcji. Pewnie wcześniej naoglądał się takich video klipów jakie z upodobaniem wklejacie.
http://www.romea.cz/en/news/world/video-footage-shows-recently-elected-slovak-mp-attacking-arab-family-including-children-last-year _________________ “Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał" |
|
Powrót do góry |
|
 |
pytam_sie

Dołączył: 28 Sty 2014 Posty: 1151 Skąd: pochodzą purupeny brazylijskie ?
|
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 6:23 pm Temat postu: |
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=nx5N-4JvVyk
On wie jak poradzić sobie z niechcianymi nachalnymi allhuakbarowcami _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
 |
unjay
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2016 11:16 am Temat postu: |
|
|
|
Rozwiń temat. Chyba nie wstydzisz się swoich poglądów? Czyżby poprawność polityczna? _________________ “Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał" |
|
Powrót do góry |
|
 |
pytam_sie

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2016 2:29 pm Temat postu: |
|
|
|
unjay napisał: | Rozwiń temat. Chyba nie wstydzisz się swoich poglądów? Czyżby poprawność polityczna? |
Nie wstydzę ale Ty prawdopodobnie i tak nie zrozumiesz więc szkoda czasu. _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
 |
unjay
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2016 3:03 pm Temat postu: |
|
|
|
Gdybyś się nie wstydził, nie bawiłbyś się w gierki językowe. Tak samo jak odkryłeś się z "bydłem", by potem się tłumaczyć, bo niezbyt poprawnie politycznie Ci się wymsknęło. _________________ “Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał" |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas2401 Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
unjay
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pytam_sie

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2016 6:49 pm Temat postu: |
|
|
|
unjay napisał: | Gdybyś się nie wstydził, nie bawiłbyś się w gierki językowe. Tak samo jak odkryłeś się z "bydłem", by potem się tłumaczyć, bo niezbyt poprawnie politycznie Ci się wymsknęło. |
Wstyd to pozwolić na islamizację Europy pod pretekstem pseudointeligentnych wywodów jakie to multikulti jest poprawne politycznie.
Szkoda, że ludzie nie słuchają starszych. Oni często racje mają.
Np. prof. Wolniewicz. _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
 |
unjay
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2016 6:56 pm Temat postu: |
|
|
|
Niedawno odżegnywałeś się od postulatu Wolniewicza, by strzelać i zatapiać łodzie z uchodźcami/ migrantami. Dlaczego? Znów poprawność polityczna? Tyle warta Twoja szczerość.
Mówiąc o słuchaniu starszych masz oczywiście na myśli tych starszych, z których zdaniem się zgadzasz.  _________________ “Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał" |
|
Powrót do góry |
|
 |
unjay
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2016 7:01 pm Temat postu: |
|
|
|
lukas2401 napisał: | http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Arabowie-chcieli-kupic-kalasznikowy-w-Gdyni-n99829.html |
Informacja z RMF
"Jak dowiedział się reporter RMF FM, mężczyźni byli wielokrotnie notowani przez holenderską policję - za posiadanie broni palnej, napady z użyciem przemocy, a także za kradzieże, między innymi samochodów.
Czytaj więcej na http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-gdynia-3-holendrow-arabskiego-pochodzenia-probowalo-kupic-br,nId,2163583#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Wynika z tego, że to zwykli przestępcy, więc ich pochodzenie etniczne (domniemane) jest nieistotne. Podkreślanie, że to Arabowie (choć tego z pewnością nie wiadomo) służy wyłącznie goebbelsowskiemu judzeniu. _________________ “Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny, że wygrał" |
|
Powrót do góry |
|
 |
pytam_sie

|
Wysłany: Sro Mar 16, 2016 8:54 pm Temat postu: |
|
|
|
unjay napisał: | .. więc ich pochodzenie etniczne (domniemane) jest nieistotne. |
Buahaha... stary Ty chyba jesteś mistrzem propagandy.
Rozumiem, że sylwestrowe gwałty - tu też nie istotne jest pochodzenie sprawców.
To, że w niektórych miastach w Europie najwięcej przestępstw popełniają ludzie pochodzenia arabskiego też nie ma znaczenia...
Zapewne dla Ciebie znaczenie mają tylko te fakty, które odpowiadają Tobie  _________________ "Najgłupszą stroną głupoty jest naiwność" - Kazimierz Przerwa - Tetmajer |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|