Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DaDo
|
Wysłany: Pon Maj 15, 2006 11:32 pm Temat postu: Rozreklamujmy forum |
|
|
|
Tak sobie myślę, że mało kto wie o tym forum. Niech każdy z nas podesle link do swojego znajomego, albo zamieści go w swoim opisie gg na dzień czy dwa...
http://www.forum.wirtualnyknurow.pl
Ja już to zrobiłem... A TY ???
PS. Właśnie wysłałem moim znajomym z listy kontaktów taką wiadomość:
"http://www.forum.wirtualnyknurow.pl -> bez komentarza -> wejdź, zarejestruj się -> bierz udział w dyskusji " |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 9:11 pm Temat postu: |
|
|
|
Dzięki DaDo za inicjatywę i wsparcie.
Mam jednak takie pesymistyczne zdanie: kto chciał się dowiedzieć ten się dowiedział, a rejestruje się i wypowiada tylko garstka zapaleńców .
Wiem, przesadzam....
W końcu ciągnę ten wózek 6 lat, więc chyba nie jest tak źle, ale przyznam - mogłoby być lepiej.
Pozdrawiam _________________ Marek Ostrowski
Autor strony / Administrator Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 10:27 pm Temat postu: |
|
|
|
Na zaproszenie przewodniczącego Tomasza Reginka, miałem dzisiaj okazję wystąpić na sesji Rady Miasta, opowiadając o Wirtualnym Knurowie.
Można to zaliczyć do tych działań o których pisze DaDo. Podczas obrad obecne były lokalne media, więc może coś wspomną o stronie i forum, co być może jakoś się "przekuje" na pozyskanie nowych forumowiczów
Więcej szczegółów wkrótce. _________________ Marek Ostrowski
|
Powrót do góry |
|
|
miconet
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 12:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Po Twoim dzialaniu, to bedzie teraz jeszcze lepiej, napewno wiesc o nowym forum sie szybko rozniesie, co zaowocuje duza iloscia nowych forumowiczow! W koncu po tak krotkim czasie, jest juz ich dosc sporo
Pozdrawiam!
Janusz |
|
Powrót do góry |
|
|
TOPYSZ
|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 9:48 pm Temat postu: NOVE FORUM |
|
|
|
Spokojnie, spokojnie, forum musi samo się rozreklamować, przede wszystkim, przez tematy na nim poruszane. Z tego co ostatnio zagladałem to konkurencja już chyba nie żyje ( tzn. forum na knurow.com) dlatego knurowanie będą szukali i znajdą forum na knurow net
Pozdrawiam ! |
|
Powrót do góry |
|
|
max
|
Wysłany: Nie Maj 21, 2006 6:39 pm Temat postu: |
|
|
|
TOPYSZ napisał: | Spokojnie, spokojnie, forum musi samo się rozreklamować, przede wszystkim, przez tematy na nim poruszane. |
Nie da sie ukryć !
Widzę jednak, że powoli się rozkręcamy
A propos tematów: czy nie dziwi Was (czyli nas ), że mimo, że termin wyborów samorządowych zbliża się wielkimi krokami, to w dziale "Samorząd miejski" nie ma jeszcze żadnego tematu?
Czyżby polityka (chociaż przez małe "p") już nas nie kręciła?
Max |
|
Powrót do góry |
|
|
kaktus
|
Wysłany: Czw Maj 25, 2006 9:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Admin napisał: | Na zaproszenie przewodniczącego Tomasza Reginka, miałem dzisiaj okazję wystąpić na sesji Rady Miasta, opowiadając o Wirtualnym Knurowie.
Podczas obrad obecne były lokalne media, więc może coś wspomną o stronie i forum, co być może jakoś się "przekuje" na pozyskanie nowych forumowiczów
Więcej szczegółów wkrótce. |
Niestety, nie zauważyłem żadnej wzmianki o twoim wystąpieniu, ani w "Przeglądzie" ani w "Nowinach" . Napisz coś więcej o tym.
Kaktus |
|
Powrót do góry |
|
|
patrycju5z
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 1:34 pm Temat postu: |
|
|
|
FOrum bedzie sie rozwijalo jak bedzie rozreklamowane w internecie. Z drugiej jednak strony kto chce trafić to i tak trafi , bo kto nie zna strony wirtualnyknurow.pl ? _________________ http://www.brzezinski.art.pl - Projektowanie graficzne. Tworzenie stron www, grafik, reklam, animacji i fotografii. |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2006 11:01 pm Temat postu: |
|
|
|
Posłuchajcie wywiadu jakiego udzieliłem tuż po wystąpieniu na sesji Rady Miasta Knurowa. Wywiad przeprowadził Pan Waldemar Siurek z Radiostudia KWK "Szczygłowice". Nagranie było emitowane 23 maja - cztery razy, dla poszczególnych zmian.
Trochę szybko mówiłem, bo byłem jeszcze "nakręcony" , gdyż na sesji musiałem ograniczyć swoją wypowiedź do 15 minut, co wbrew pozorom, nie jest dużo, więc musialem mówić dosyć szybko.
Nagranie do pobrania: http://www.wirtualnyknurow.pl/mp3/wywiad.mp3 (ok. 1 MB).
PS.
1. Dziękuję p. Waldemarowi Siurkowi za zainteresowanie tematem oraz udostępnienie nagrania.
2. Czy wiedzieliście, że funkcjonuje coś takiego jak Radiostudio? Ja nie (może dlatego, że nikt z rodziny nie pracuje w górnictwie), więc prośba o udzielenia wywiadu była dla mnie dużym zaskoczeniem. _________________ Marek Ostrowski
|
Powrót do góry |
|
|
autosteyr
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2006 10:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Dopiero dzisiaj mogłem zajrzec na forum i ściągnąć ten wywiad. Chylę czoła i dziękuję za te 6 lat pracy nad stroną
Radiostudio to inna (wg mnie fajniejsza) nazwa swojskiego radiowęzła . W wielu dużych zakładach takowe nadal działają. Widać (i słychać), że niektóre - jak ten w KWK "Szczygłowice" - są bardzo profesjonalne.
Aż dziw bierze, że w ciąglu tych 6 lat nikt (bo pewnie by Pan o tym wspomniał na swojej stronie) z radia Fan z Panem nigdy nie rozmawiał. |
|
Powrót do góry |
|
|
swozniak
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 12:18 am Temat postu: |
|
|
|
Baner taki profesjonalny można zrobić za 150pln, można go przyczepić przy jakimś ogródku piwnym, lub parkingu samochodowym, oczywiście, żeby była obustronna korzyść umieszczając na forum reklamę instytucji, która się na to zgodzi.
Może jakaś zrzutka wśród forumowiczów?? =) jeśli każdy rzuci około 5-8pln damy radę, ale to wymaga odmówienia sobie weekendowego piwa. _________________ Sebastian Woźniak
Projektowanie graficzne | teoretyk i praktyk. |
|
Powrót do góry |
|
|
acidman666
|
Wysłany: Sob Cze 24, 2006 11:50 am Temat postu: |
|
|
|
co ? bez weekendowego piwa to umrę nie da rady
Pozdrawiam acidman _________________ http://www.acid-drinkers.com/
Always Look On The Bright Side Of Life |
|
Powrót do góry |
|
|
Admin Administrator
|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 11:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Dzięki uprzejmości jednego z użytkowników powstał banner naszego forum.
.
Tak jak wcześniej pisałem, jestem otwarty na każdą propozycję. Ta jest pierwszą, konkretną, czyli po prostu do wykorzystania, jeżeli ktoś z Was chce i może ją umieścić na swojej stronie. _________________ Marek Ostrowski
|
Powrót do góry |
|
|
Jonas
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 11:54 pm Temat postu: |
|
|
|
Witam
To mój pierwszy post na tym forum i chętnie podsunę własne 5 groszy w temacie. W innym forum był dobry dział związany z „pytaniami do”. To, że to już było nie znaczy, że nie może być znowu - zwłaszcza, że idea nie jest trudna do zrealizowania (wiem coś o tym). Dlatego dwie sroki za ogon łapiąc ( reklama będzie bo VIP-y gadają, a jak gadają ranga forum rośnie) zapytajmy tych co wyżej siedzą i decydują co, gdzie i kiedy.
Pozdrawiam dziękując Adminowi za pomoc w powstawaniu konta na tym forum mojej skromnej osoby. |
|
Powrót do góry |
|
|
|