Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Flow
|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 11:39 am Temat postu: |
|
|
|
jezus.. jak wam się nie podoba to sobie zapuście swoją muze a nie bdziecie radia słuchac.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklamiarz
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Yo! Gotti

|
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 3:04 pm Temat postu: |
|
|
|
karolzet napisał: | Dzisiaj włączyłem sobie na WALDEX'a (leci tam fan) i speaker coś mówiłe, że teraz jest inna częstotliwość, ale nie pamiętam jaka. | Mylisz się tam już nie leci FAN tam obecnie leci radio 90 FM i spiker na pewno reklamował częstotliwość 90 FM
Oj jak ja dawno nie słuchałem tego radia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariusz
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 5:36 pm Temat postu: |
|
|
|
na lepsze.
malo kiedy sluchalem radia... teraz slucham FANa gdy jestem w pracy... i powiem, ze coraz czesciej spotykam sie z tym, ze ludzie sluchaja tego radia i sobie bardzo je chwala... czasem jestem u jakis znajomych w Rudzie Slaskiej czy Zabrzu a oni maja nastawionego FANa - zawsze sie chwale ze to "nasze" radio:) przynajmniej tym mozna sie pochwalic w Knurowie;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Daria W 2
|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 6:08 pm Temat postu: |
|
|
|
W radiu FAN czasami dało się usłyszeć jakąś piosenkę do posłuchania. Przez ostatnie parę dni dosyć często zmieniałam stację radiową na MAXa i z przykrością stwierdzam że to stacja niesamowicie monotematyczna. Dicho w kółko wali. Przykro ale cóż |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reggae dance

|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 8:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Popieram przedmówczynię...przydała by się mala odmiania czasami...trochę rockam jazzu, bluesa, reggae...dla każdego coś miłego...
pozdroo...BLESS _________________ "Dont gain the world and loose your soul
wisdom is better than silver and gold"
Bob Marley |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mariusz
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 3:20 pm Temat postu: |
|
|
|
dobra teraz sie zgodze... ze czym dluzej slucham to widze ze faktycznie caly czas to samo a konkretnie - lista hop bęc |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reggae dance

|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 7:09 pm Temat postu: |
|
|
|
heh... życie...teraz taka muza jest na topie i innej nie puszczają...zmieni się moda muzyczna to i zmieni się playlista w radiu...takie są koleje rzeczy...
Pozdroo...BLESS _________________ "Dont gain the world and loose your soul
Bob Marley |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yo! Gotti

|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 9:07 pm Temat postu: |
|
|
|
Reggae dance napisał: | przydała by się mala odmiania czasami...trochę reggae...dla każdego coś miłego...
pozdroo...BLESS | Ehe już widzę jak w takim radiu leci reggae.
Sean Paul, Shaggy - i beda gadać w kółko że tylko u nich największe gwiazdy Reggae i Dancehallu
Nie ma bata żeby puścili coś innego - to będzie komercyjny shit.
Jeżeli chcesz posłuchać sobie Reggae w radiu (Program III )to w niedzielny poranek o godzinie 6:00 leci godzinna audycja http://www.polskieradio.pl/trojka/reggae/
Przez wakacje w Programie I w nocnych spotkaniach w środy po północy leciało stare dobre Reggae - może znowu kiedyś będzie taka audycja Oby. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reggae dance

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 5:51 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja nie słucham radia...jedynie te internetowe...a shaggy i sean poul to najbardziej popowi wykonawcy "reggae, ragga, dancehall"...komercha jaj ja pierdziu (p.i.e.r.d.z.i.u to przekleństwo?? maras)...Dobrego reggae można było posłuchac w radiu bis w każdy czwartek po 21...niestety po zmianie zarządu wycofano tę audycję...maras
Pozdroo...BLESS _________________ "Dont gain the world and loose your soul
Bob Marley |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oriana
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 1:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Radio Fan da sie zniesc jak sie je słucha tylko kilka godzin bo przez cały dzien mogą sie znudzic notoryczne powtorki.... Ja lubię je sobie włączyc rano-przynajmniej nie smucą z muzyką... _________________ **WiEcZnIe KoChAc**WiEcZnIe ZyC**WoLnĄ ByC**SoBą ByC** |
|
Powrót do góry |
|
 |
|