Wirtualny KNURÓW - Strona główna Wirtualny KNURÓW
Forum dyskusyjne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dentysta

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andziunia

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 9:26 am    Temat postu: Dentysta Odpowiedz z cytatem

Witam. Chodzi ktoś może do denstyty na Kazimierza Wielkiego ?? Bodajże do p. Romaszkana ?? jak to tak w jakich dniach on przyjmuje i w jakisch godzinach ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklamiarz

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Dovin

PostWysłany: Czw Lip 31, 2008 6:45 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dopiszę się do tematu. Gdzie najlepiej udać się do dentysty ? Gdzie najlepiej i najtaniej zaplombują mi zęba ? Smile Gdzie najkrócej się czeka ?
Powrót do góry
clever

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 3:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moje osobiste doświadczenia z knurowskimi dentystami są bardzo przykre. Byłem u dwóch knurowskich stomatologów, obie panie dentystki chciały mi wyrwać przednie zęby. Następnie te same zęby, bardzo ładnie zaplombowała mi pani stomatolog z Rybnika.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
gagawa

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 8:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,
ja chodzę od wielu lat do Dr Kalisz - przyjmuje na Szpitalnej - bydynek na rogu przed wyjściem na stary Knurów.
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła Pani i naprwadę dobrze plombuje. Polecam.A ceny też nie najgorsze - plombowanie to ok. 90 zł jeśli nie ma np. dodatkowego leczenia.
Powrót do góry
Wilq

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 9:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, ja chodzę do p. Kłosowskiej - przyjmuje w przychodni górniczej na Dworcowej, bardzo fajnie plombuje, a co więcej ceny są zjadliwe, za światłoutwardzalną ok 40-50 zł. Jeśli masz coś do wyrwania to polecam p. Reginka - przyjmuje na wojska. Ja usuwałem u niego dwie ósemki i jestem zadowolony. Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
forumka

PostWysłany: Sob Mar 07, 2015 10:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja NIE polecam p.dr Kalisz.
Moja dentystka była niedostępna, a musiałam pilnie udać się do dentysty. Koleżanka poleciła mi dr Kalisz. Wizyta odbyła się na NFZ, może dlatego taki był jej przebieg...
Muszę przyznać, że po raz pierwszy spotkałam się z takim brakiem empatii ze strony lekarza. Przede wszystkim dr Kalisz kompletnie ignorowała to, że zgłaszałam duży ból w czasie borowania zęba. Po prostu pracowała dalej. Nie dała mi szansy powiedzieć, że może chciałabym skorzystać ze znieczulenia. (Raczej nie wyglądałam na osobę, której nie stać na zastrzyk za kilkanaście złotych...)
Nie poinformowała jaki jest stan zęba i co w ogóle planuje zrobić. Na moje pytania odpowiadała tak, że już lepiej było nic nie odpowiedzieć... Zachowywała się, jakby była niezadowolona z tego, że jestem w gabinecie i oczekuję rozwiązania problemu z zębem. Chyba najbardziej uderzyło mnie, że p.doktor była tak niedelikatna i niemiła.

Odwiedziłam już wielu lekarzy, zarówno na NFZ jak i prywatnie i po raz pierwszy spotkałam się z takim zachowaniem. Ja nie mam problemu z wizytami u dentysty, więc p.doktor nie zrobiła mi dużej "krzywdy". Jednak wszystkim będę odradzać wizytę u p.Kalisz... Nie życzę nikomu, kto boi się dentysty lub ma jakieś złe doświadczenia, żeby trafił do tej pani. Może w czasie wizyt prywatnych ma lepsze podejście...
Do tej pory zdecydowana większość moich wizyt u dentysty odbywała się bez znieczulenia, bez bólu, a przede wszystkim z poszanowaniem praw pacjenta. A tu taka niespodzianka. Zdecydowanie odradzam.
Powrót do góry
dorotaknw

PostWysłany: Nie Mar 08, 2015 11:30 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Termin na juz to w total med na Piłsudczykow polecam pania dr Nowak-Kowalska leczenie na nfz
akin

PostWysłany: Nie Mar 08, 2015 11:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ponoć niedaleko mnie czyli ul jedności narodowej na powerze obok tego punktu gastronomicznego otwarli jakąś klinikę stomatologiczną na fundusz.. zamiast sklepu meblowego.. nie byłam tam ale słyszałam.

Ja Romaszkana nie polecam. On usuwa zęby najlepiej a źle leczy.. choć jak mi usuwał to zanim znieczulenie zadziałało. Omijam go szerokim łukiem. Ja chodze do sanvity do pani jeske kafel na nfz
Powrót do góry
wk

PostWysłany: Nie Mar 08, 2015 1:23 pm    Temat postu: dentysta Odpowiedz z cytatem

Również polecam stomatologię k.Powera my z rodzina chodzimy tam do doktor Mróz
Powrót do góry
EwelinaKnw

PostWysłany: Pon Mar 09, 2015 11:57 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja polecam dr Haponika Wink Leczyłam u niego zęby pół roku temu, sprawnie, szybko, bezboleśnie, wizyty wspominam bardzo miło Wink Płaciłam oczywiście za plomby światłoutwardzalne, ale nie były to jakieś kosmiczne sumy.
Powrót do góry
paulinas

PostWysłany: Pon Mar 09, 2015 12:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja z czystym sumieniem polecam Państwa Chmielewskich Smile Pełen profesjonalizm Smile
Powrót do góry
piotruś

PostWysłany: Pon Mar 09, 2015 2:58 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

paulinas napisał:
ja z czystym sumieniem polecam Państwa Chmielewskich Smile Pełen profesjonalizm Smile

Potwierdzam i polecam także pełen profesjonalizm czysto,bezboleśnie z super podejściem do dzieci no i dorosłych
Powrót do góry
lukas2401
Moderator

PostWysłany: Pon Mar 09, 2015 6:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja z dr Haponikiem mam złe wspomnienia Wink Kiedyś nieumiejętnie próbował mi wyrwać zęba przez co wylądowałem u chirurga.
Podobne wspomnienia z dr Babińskim, który nie wypełnił mi do końca kanałów w dwóch zębach przez co jednego zęba musiałem usunąć, a w drugim na szczęście udało się zrobić kanały jeszcze raz.

Teraz chodzę do dr Tomulik (Siwy) na Witosa i jestem zadowolony.

U Państwa Chmielewskich też byłem i nie mogę złego słowa o nich powiedzieć Wink

PostWysłany: Sro Mar 18, 2015 12:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Potrzebny dentysta sprawdzony ale mający umowę z NFZ Very Happy
Powrót do góry
Fureya

PostWysłany: Czw Mar 19, 2015 4:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dr Hildebrandt w szczygłowicach, w podstawówce
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wirtualny KNURÓW Strona Główna -> Poradnik Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: